Дневен хороскоп за 2.09.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 2.09.2021 четвъртък

Овен

Доста късметлийска конфигурация, в която различни планети Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун, наливат вода във вашата мелница. Вашите най-добри качества изпъкват; слънчевото настроение, алтруиззмът, предвидливостта са подчертани и ви помагат във всеки аспект на живота днес.

Телец

Транзитната сцена несъмнено е много обещаваща за вас. Група полезни планети, по-специално Плутон и Нептун, са до вас и ви позволяват да играете с лекота някои игри, които за другите се оказват всичко друго, но не и лесни.

Близнаци

Небесен свод, осветен от различни позитиви, които осветяват сърцето и духа ви. Въпреки известния дисонанс тук-там, денят е особено радостен и удовлетворяващ от всички гледни точки. Приятелски отношения, семеен живот и междуличностни отношения в службата се радват на споделяне и реализиация.

Рак

Дискретно взаимодействие на планетарните движения, които карат някои неуспехи да продължават. Вашата упоритост, способността да се справяте с трудни ситуации, следвайки почти магическата интуиция, с която Зодиакът ви е надарил, са силните страни на момента и днес трябва да ги използвате.

Лъв

Благоприятна зодиакална комбинация, с много планети, подредени за вас, се отваря този септемврийски ден по много продуктивен начин. Животът ви има възможност да тръгне по правилните пътища и да напредвате с бързи темпове с благоволението на звездите. Вниманието, здравият разум, мъдростта са даровете на Меркурий, който ви казва да сте постоянни в работните инициативи днес.

Дева

Днес се в челната позиция по отношение на практичния и активен живот, както Слънцето ви благоприятства; известна трудност представлява Нептун в противоположните Риби. Опитайте днес да управлявате внимателно емоционалната част на себе си.

 

Везни

Щастливият астрален момент възвишава чувствителността, интуицията, възприемчивостта във вас. Вашата многостранна личност има възможност да се изрази лесно в социалната сфера, сектор, в който днес ще пожънете значителни успехи. Не трябва обаче да се пренебрегва семейството; област, в която може би изоставате в последно време.

Скорпион

Доста обещаваща планетарна конфигурация, придружена от великолепна Луна в Рак, във фазата „жътва“, в материален, емоционален и морален смисъл. Вие сте изпълнени с предложения и усещания, които не сте в състояние да изясните дори на себе си. Със сигурност вашето възприемане на реалността днес е дълбоко и многостранно.

Стрелец

Животът ви изглежда като филм. Не се взимайте на сериозно, оставете нещата да поемат по своя естествен път. Не се уморявайте, защото въпреки жизнеността си, имате нужда от почивка, ако искате да стабилизирате енергийните си нива.

Козирог

Вие сте във фаза на привидно спокойствие и по някакъв начин спокоен поток от ежедневието, дори ако във вас усещате, че толкова много планове, проекти и мечти кипят. Плутон е престижен съюзник за вас, образувайки хармонична връзка, а това ви тласка да се осмелите, да отидете по-далеч във всяка сфера на живота днес.

Водолей

Днешният транзитен проект е доста позитивен, с основно ясно небе за вас, дори ако някои от вашите интимни тревоги и несигурност все още могат да останат. Венера, в доверения знак на Везни, ви подтиква да търсите фаза на баланс, стабилност и хармония в отношенията с най-близките, но и на работното място.

Риба

Ще научите добри новини. Настроението ви ще бъде от ключово значение за постигането на целите ви, така че продължете в позитивна посока. Излизането от пътя ще ви позволи да повишите морала си. От физическа гледна точка ще трябва да се възползвате от приемането на повече течности за прочистване на бъбреците.

Tagged , , , , , , ,
на горе