Астрологичен съвет за 13 май 2023

Астрологичен съвет за 8 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес е важно да поемете отговорност за своите думи, дела и действия. Това може да се окаже трудно за онези хора, които се страхуват да вземат ясни решения и да носят отговорност за произтичащите от тях последици.

infomax-logo-50-15-HW SEO одит или защо нещата се случват

Кога е най-доброто време за чаша топло и ароматно кафе? Данни от ново проучване

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Хората могат да се обърнат към вас за мъдър съвет – опитайте се да реагирате на чувствата им и тогава ще можете да дадете ценни съвети и да ги насочите към изход от трудна ситуация. Нека думите, които казвате днес да бъдат като сладък нектар.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

От една страна, енергията на този ден ще ви насърчава, че трябва да се вместите в границите, да контролира себе си и всички около вас, а от друга страна, тя може да ви даде сигнали за вътрешно съпротивление срещу установените правила.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се опитвайте да възпирате онези, които внезапно са решили да напуснат живота ви – приятели, просто познати или дори близки хора. Благодарете им за опита. Важно е да ги освободите с благодарност, защото това е важен знак – нови връзки, нови приятелства, нови съмишленици вече са на път към вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Енергията на този ден е много силна. Благодарение на тази енергия човек може да преодолее много препятствия в живота си и да постигне много. С нарастването на тази мощ настъпи времето за действие. Време е да дадете живот на всичко, за което сте мечтали толкова дълго.

Лъв 23 юли – 22 август

Уверете се, че вътрешният огън, който се е появил във вас, е насочен към деловата активност и желанието за вършене на добри дела, а не да изгаря околните със своята категоричност и авторитарност.

Дева 23 август – 22 септем.

Ако искате да получите повече знания, яснота в живота си – помогнете на някой от вашето обкръжение със знания. И тогава необходимите знания ще дойдат при вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Много често не забелязваме какво се случва около нас, пропускаме важни моменти, фокусирайки се върху негативното. Мотото на този ден: „Спрете да мислите, време е да действате!“ Започнете да сбъдвате мечтите си. Ако са се натрупали важни неща – изпълнете ги и не отлагайте.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Най-добрият спътник в този ден е добрата книга. Направете го, ако отдавна се каните да прочетете нещо, но не намирате време. Не губете чувството си за хумор, днес способността любезно да се смеете на себе си и на света ще стане вашата „спасителна линия“.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако чувствате вътрешно емоционално напрежение, опитайте се да излезете сред природата. Престоят сред природата успокоява, освобождава от всички ненужни мисли главата ви, помага ви да се съсредоточите върху вътрешния си свят и да намерите радостта.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако днес изразите ясно намерението си, то тази ваша решителност и готовност да се движите по пътя на вашата съдба, ще бъде уловена и тогава ще бъде трудно да се разклати вашето бъдеще.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Добрите дела и делата, извършени за общото благо в този ден, ще се върнат стократно към вас и затова е важно да не пропускате тази възможност, да коригирате нещо в живота си.

Риби 19 февр. – 20 март

Днес е денят, в който можете да си позволите да поемете риск и да направите нещо, което не е правено досега, но рискът трябва да е оправдан. Но не забравяйте да си давате малки почивки, които ще ви позволят да спрете вътрешното напрежение и ще ви помогнат да се отпуснете.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 май 2023

на горе