астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 7 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Приемете с благодарност всички промени, които ви се случват в този ден. Така по-лесно ще осъществите вашите идеи.

Астрологичен съвет за 7 юни 2023 Винилови плочки за настилка

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва? Вижте как

Седмичен хороскоп за дните от 05.06 до 11.06.2023

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: обърнете внимание на тези, които са наоколо, може би вашата душа по съдба е много близо. Сега е моментът да започнете да изпълнявате дългосрочните планове и да вдъхнете живот на новите идеи.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: благоприятен период да се укрепите духовно, да си починете от негативизма и да преодолеете съмненията.   

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: всички лични проблеми се решават благоприятно. Не изпускайте късмета си, поемайте инициативата във всичко.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: бъдете търпеливи да изчакате онзи период, който е най-подходящ за вас. С търпение и постоянство се постига всичко. Не се оставяйте да бъдете крайни. За да разширите кръгозора си, четете нехудожествени книги.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: ако усещате потенциал в себе си, помислете за нова професия или хоби, започнете нещо ново, точно сега.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: в този ден трябва да правите само това, което ви носи радост и удоволствие, защото ако работите със сила, грешките не могат да бъдат избегнати.  

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: изслушвайте другите хора, дори и да не харесвате тяхната гледна точка или просто не ви пасва. Проявете търпение и такт, за да избегнете нараняване на другата страна.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: концентрирайте вниманието си върху своите емоции, мисли и чувства. Магическите енергии на този ден са много силни.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: добре е да насочите енергията на деня към преодоляване на вашите страхове, които могат да ви спънат по пътя на реализацията на вашите мечти.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: важно е да разберете от какво се страхувате и дали тези страхове имат реална почва и основание или по този начин се самозалъгвате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: мислете цял ден само за красивото: за любовта, благополучието и щастието около вас. Опитайте се изобщо да не мислите за нищо негативно.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: ако смятате, че гордостта ви пречи да чувате другите, направете пауза и останете насаме със себе си за известно време. Само осъзнаването ще ви помогне да се справите с тези емоции.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 7 юни 2023

на горе