астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 5 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Свържете се с изключителен човек. Любимият човек е дар, който трябва да бъде оценен. Нека мечтите ви бъдат мащабни! Има невидими сили, готови да ги подкрепят и осъществят.

Макарони със сирене и пиле с картофи: защо през 2023 г. простата храна от детството отново е на мода

infomax-logo-50-15-HW Конкурсът за Рилски зелник в Бели Искър разигра на търг най-вкусните зелници

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако сте чакали точното време за осъществяване на някакви дела или желания, то дойде! Точно днес можете да видите как Вселената прави буквално всичко за вас. Така че, бъдете отворени и благодарни. И не забравяйте, че най-доброто предстои!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: За да дадете любов, правете всичко по силите си и се освободете от предварителните очаквания – това е добрият начина на живот. Запомнете, че на този свят се учите чрез взаимоотношенията с хората, а не чрез вещите и материалното състояние.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Влагайте сърце във всичко, което правите. Равнодушното усилие дава посредствени резултати. Във всички свои начинания изливайте страстта си и изживявайте интензивно успеха.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Всяко препятствие, което преодолявате е мост по пътя към вашето себеутвърждаване и издигане на по-горно ниво. Оценете препятствието, защото то ще ви даде сили, когато се устремите към успеха, смело да се изправите срещу пречките.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Бъдете сигурни, че точно когато трябва, интуицията ще ви подскаже думите, които да кажете и дързостта, която сте смятали, че не притежавате.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Трябва да бъдете малко по-решителни и да действате така, както сте решили. Основното нещо днес, е да слушате интуицията си. Можете спокойно да очаквате помощ от приятели.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Действайки според истинските ви желания, ще се освободите от ненужни отговорности. Звездите ви съветват понякога да сте по-твърди, както и да изоставите остарелия сценарий и да започнете да пишете нова история.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вашият потенциал е неограничен. Това е чудесен момент да разрушите бариерите между вас и вашата мечта. Единственото, върху което трябва да се съсредоточите е настроението! Направете необходимите неща, но не забравяйте за останалото.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Звездите ви съветват да поглезите любознателната си природа. Вземете книга, която отдавна ви привлича, запишете се за необичайни курсове или опитайте ръката си в нещо ново. Правете това, което ви се струва правилно в момента.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес е подходящ ден за нови преживявания. Ще имате избор между ежедневието и новите приключения. Звездите се съветват да направите избор в полза на второто. Бъдете открити във вашите фантазии и желания – животът ще ви поднесе приятни изненади.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес живеете по зова на сърцето си, водени от чувства и емоции. В същото време не очаквайте нищо от другите в замяна. Вероятно може да бъдете завладени от чувство на колебание. Но вината не е ваша! Погледнете от друг ъгъл и разберете, че вие сте на първо място!

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако смятате, че това наистина е вашият човек и има бъдеще с него, положете малко повече усилия. Уведомете го, че се интересувате от него. В същото време, ако сте се отдалечили, знайте, че не всичко е загубено. Имате шанс да изградите отношения.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 5 септември 2023

на горе