астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 26 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Любовта е вълшебно чувство. Ако в този момент не върви гладко в романтичен аспект, знайте, че в бъдеще вашето чувство няма да ви подведе или разочарова. Вярвайте в магията на любовта, защото любовта е велико чувство.

Топ 9 храни при гастрит

infomax-logo-50-15-HW Уникално домашно видео на Путин взриви мрежата

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вие творите собствената си реалност и действителност и всичко, което я населява, заобикаля. Ценете тялото си, гледайте на него като на храм, приютил душата ви. Търсете, за да знаете, че имате всичко, което ви е нужно, за да опознаете и да преживеете вашата духовна сила.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Посветете деня на нови открития. Звездите препоръчват да изберете спортна сфера на дейност. Тъй като в този небесните тела ще благоприятстват всички Телци във физическата активност. Танците биха били идеалният вариант.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес звездите ви насърчават, да се измъкнете от бездната на песимистичните мисли и да направите смела крачка към по-добро бъдеще. Първо, се откажете от желанието да оправдавате очакванията на другите. Второ, действайте в най-добрия си интерес.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Време е да поработите върху вашите вярвания, които влияят негативно на духовното ви състояние. Време е да се обърнете към вътрешния си глас за подкрепа и да направите място за новите благословии, които винаги са си били ваши.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Приветствайте това, което разкрива вашия вътрешен свят пред вас като възможност да излекувате стари рани и да пренапишете сценария на живота си. Радостта е вашето естествено състояние. Що се отнася до сърдечните въпроси, звездите ви призовават да следвате интуицията си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Винаги има преходен период между старото и новото. Така че, оставете вашето разочарование да бъде вашата сила към вашето вътрешно пътуване. Отделете време да помислите какво искате да създадете и как искате да донесете повече радост на този свят.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес е идеалното време да насочите енергията си към ново хоби или страст – нещо, за което сте мислили от дълго време. Когато го направите, скъсайте с идеята за съвършенство и си дайте разрешение да „летите“, докато вървите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг. Никой човек или предмет, никое място, нямат власт над вас, защото вие сте единственият, който мисли с вашия ум.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Енергията ви ще прелива. С вашата сила и издръжливост вие знаете как да пробиете до върха. И това е най-голямата ви гъвкавост. Може да има възможност да общувате и да синхронизирате уменията си с определени влиятелни хора.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Свържете с вашето истинско Аз. Може би много скоро ще почувствате, че сте готови да продължите напред, с чувство на увереност и кураж да промените мислите, емоциите, нагласите, убежденията и вкоренените мотиви, които са от съществена важност за вашето благосъстояние.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Обичайте. Тази божествена емоция е могъщ и ефективен коректор на нагласите. Само чрез това чувство е възможно да се видите с очите на друг и да разберете колко любящ и грижовен човек сте. Колкото повече обичате, толкова повече любов ще получавате.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Движението стимулира потока на енергията през енергийното тяло и обединява вътрешния с външния свят. Да се движите, означава да живеете. Движението е добро за душата, ума и тялото.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 септември 2023

на горе