астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 26 април 2023

Астрологичен съвет за 26 април 2023:  Вселената улавя мислите. Ако отдавна сте я молили за нещо, то със сигурност ще се случи в живота ви, но не бързайте. Просто бавно, но сигурно се придвижвайте към целта си.   

Астрологичен съвет за 26 април 2023 5 вида осветление за коридор

10 начина да направите съпруга си щастлив

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Познавате ли чувството да срещнете някой, който е също толкова ексцентричен като вас и ви позволява да бъдете най-странната и прекрасна версия на себе си? Останете тук и сега, насладете се на благословиите, с които тази фаза от живота щедро ви дарява.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Независимо къде се намирате по пътя на живота, днес ще станете свидетели как някой ще ви изненада. Да, вие сте достойни за любов. Позволете си да получите това, което ви е дадено толкова безусловно. Очаквайте неочакваното.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, днес трябва да си отговорите на един единствен въпрос: „Как да заявите на любимия човек, че е специален за вас?“. Трябва да запомните какво е романтика. Само сърцето ви знае, че може да изрази цялото възхищение, което изпитвате до партньора си.

Рак 22 юни – 22 юли

Днес ще трябва да решите какво искате от живота и от себе си. Надникнете в сърцето си и се опитайте честно да отговорите на въпроса: „Кое е най-важното нещо за вас в момента?“ След като направите това, главата и сърцето ще постигнат хармония по между си.

Лъв 23 юли – 22 август

Ако животът ви тласка към вашите предели, бъдете наясно с енергията, която генерирате. Доверието в света може да ви помогне да постигнете желаните резултати без умствени и емоционални сътресения. Уверете се, че не гледате на хората през призмата на разочарованието.

Дева 23 август – 22 септем.

Знаете ли какво блокира бъдещето ви? Бремето, което носите от миналото! Обърнете се към болката, която сте потиснали в себе си. Говорете с нея. Ами, ако това е тайната да започнете отначало?

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, днес бъдете вдъхновени. Ще усещате, че сякаш преминавате през портали и ще откривате магически царства. Опитайте се да насочите енергията си към творчеството, може би ще успеете да създадете истински шедьовър.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ако всичко около вас се разпада, вярата е единственото нещо, на което можете да се опрете. Свържете със себе си, можете да намерите това, от което се нуждаете точно сега. Не забравяйте, че днес трябва да благодарите повече от всякога. Кажете: „Благодаря“!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Светът винаги ще изисква отговорност. Вие сте така устроени, че желанието за нещо повече никога няма да ви напусне. Без значение колко много постигате, винаги ще остане усещането, че сте могли да постигнете повече. Трябва обаче да го преобразувате от отрицателен в положителен. Използвайте това чувство като мотиватор.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес е моментът да се доверите на интуицията си. Бъдете внимателни към всички съобщения, които вашето съзнание ви изпраща, дори и да ви се струват не съвсем рационални. Бъдете спокойни и сигурни, че всичко, което търсите, желаете и мечтаете, ще се сбъдне.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Умеете да усещате хората и да разбирате емоциите им, дори ако те не споделят преживявания и се опитват да ги скрият. Въпреки това, не забравяйте за себе си. Да помагате на хората е хубаво, но вашите нужди и желания трябва да са на първо място.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вътре във вас има цяла вселена. Всичко, което трябва да направите, е да го признаете. Днес, повече от всякога се свържете с вътрешното ви Аз, потопете се в себе си и мислите. Там е цялата ви енергия.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 април 2023

на горе