Астрологичен съвет за 25 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Разгърнете съзнанието си за преживяването на щастие! Щастие, което знаете, че вече е във вас, то е тук и сега. Щастието не е дестинация, а състояние на увереност, че сте на прав път.  

Астрологичен съвет за 25 май 2023 Подготовка за лятно парти в градината

Звездно послание за 2023 към всеки знак от Зодиака

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Колкото повече и по-дълбоко навлизате във вашето съзнание – пътешествате в себе си, толкова повече безкраят отвътре може да започне да ви успокоява и учи на безрезервно доверие във вашия огромен вътрешен потенциал. Бъдете вашето свободно и щастливо Аз.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Освободете се от чувството за вина, защото във всеки момент правите най-добрия възможен избор, който можете да изберете в този момент. Опитайте се да бъдете себе си, да се слеете с океана от възможности, които носите в себе си и ще разберете как Вселената ви подкрепя, покровителства и насърчава.

Близнаци 21 май – 21 юни

Вие имате властта да избирате – един от най-скъпоценните дарове, дадени само на човешкото същество. Изберете живота, изберете любовта. Изберете да реализирате истинското си „аз“. Този вид избор отваря пред вас безгранични възможности. Опитайте и сами ще се убедите.

Рак 22 юни – 22 юли

Един мъдър избор може да преобърне всичко. Този избор трябва да се прави отново и отново. Всеки път, когато се случи нещо, което не предразполага към любов, спрете, размислете и изберете най-доброто, което може да бъде вас и вашето обкръжение.   

Лъв 23 юли – 22 август

Време е да направите дълга ретроспекция на живота си. Оценете моментите, хората и ситуациите, които изтощават вашите резерви, срещу взаимоотношения, които не се основават на основата на реципрочност и доверие. Да кажете „не“ или да изберете сами може да се почувствате неловко.  

Дева 23 август – 22 септем.

Днес звездите ви призовават да направите пауза, да погледнете житейската си траектория от по-висока перспектива, да прецените кое е проработило и кое не, за да можете да пристъпите в бъдещето с по-голямо съзнание.  

Везни 23 септем. – 23 октом.

Заемете удобно поза с изправен гръб, кръстосани крака, отворени очи и се концентрирайте само в дишането си. Каквито и мисли да нахлуят в главата ви – добре са дошли. Мислите, които ще ви напуснат – прав им път. Не се съпротивлявайте, оставете ги свободно да преминат през вас. Дишайте и чувствайте.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Направете си списък на всички случаи, в които сте постигали успехи в работата, в новото начинание и във взаимоотношенията ви с околните. Внимателно следете как ще се почувствате от това. Попитайте се способни ли сте да се почувствате доволни от себе си, без да се ръководите от чуждото мнение за вас?

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Време е да възвърнете чувството си на страхопочитание и удивление! Време е да насочите енергията си към това, което ви носи радост! Слушайте сърцето си, следвайте вдъхновението – така ще привлечете късмет през следващите месеци, ще се отворят възможности за значително повишаване на професионалното и творческо ниво!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес звездите ви призовават да отидете отвъд съзнанието си и да повярвате, че Великият план всъщност работи във ваша полза, а не срещу вас. Целият свят всъщност е сцена! Така че, изиграйте ролята си с грация и уравновесеност, без да позволявате драмите на други хора да ви повлияят, по какъвто и да е начин.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Когато погледнете назад към траекторията на живота си, осъзнавате, че сте благодарни за всичко. Благодарни, дори и за разбитите мечти и илюзии. Това е добро напомняне, че всичко наоколо е временно и че скоро всичко внезапно ще се промени към по-добро.  

Риби 19 февр. – 20 март

Днес трябва да напишете любовно писмо до себе си. Напишете любовно писмо до минали, настоящи и бъдещи версии на себе си. За да погледнете собственото си пътуване през призмата на приемане и уважение, удивете се как сте израснали през това време. Помнете на какво наистина сте способни.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 май 2023

на горе