Астрологичен съвет за 24 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Освободете се завинаги от мислите, които ви карат, да се подценявате! Мислите за себе си като за добър, успял и щастлив човек.  

infomax-logo-50-15-HW Джони Деп подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

По време на вътрешните ви промени не трябва да ви карат, да се чувствате като на война. Вместо да играете старата игра на дърпане на въже, започнете да променяте вътрешния пейзаж. Знайте, че това, което търсите и то търси вас.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Няма нищо лошо в това да се върнете за кратко назад във времето. Особено, ако искате да пресъздадете ситуация, която да събуди вашата радост и страст. Но ще доведе ли реализирането на това желание до нещо добро в дългосрочен план? Повярвайте, очаква ви нещо по-добро.

Близнаци 21 май – 21 юни

Искате да поставите себе си на първо място, но не знаете как. Започнете, като се освободите от вината и срама. Не забравяйте, че ако вие не се погрижите за себе си, никой друг няма да го направи. Някои от вас може да се съмняват в интуицията си. Доверете се на знаците, които получавате. 

Рак 22 юни – 22 юли

Днес звездите ви призовават да надхвърлите ограниченията на логичния си ум и да приемете възможността, че съществува нещо свръхестествено. Знаците са навсякъде около вас, просто трябва да се научите да ги разпознавате и тълкувате възможно най-точно.

Лъв 23 юли – 22 август

Искате да изгорите списъка със задачи? Значи просто си уморени. Може би сте поели повече, отколкото можете да понесете. Трябва честно да си признаете какво можете и какво не можете да направите. Това ще ви помогне за в бъдеще.

Дева 23 август – 22 септем.

Животът е твърде кратък, за да го пропилявате за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за изхода от тази ситуация. Просто направете своя ход и оставете останалото на житейския ход.   

Везни 23 септем. – 23 октом.

Време е да се възползвате от амбициозната си страна и да приложите дръзкия си план в действие. Прекрачването в неизвестното винаги е страшно. Приемете тази опияняваща вълна от вълнение и страх като знак, че сте на прав път. Животът ви е на път да се промени към по-добро.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Позволете си да се откажете от предварителните очаквания. Освободете се от фалшивите приказки. Разбирането, че колкото и да се опитвате, все пак ще разочаровате някои хора, ще ви даде свободата да следвате това, което ви се струва автентично.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Склонни сме да се гордеем, че сме майстори в занаята си. Но в процеса забравяме, че всички някога сме били начинаещи. Не се страхувайте да започнете отначало, ако се чувствате призвани да го направите. Сега е най-доброто време да подобрите уменията си, да се върнете към творчеството или да смените професията си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако сте на кръстопът не бива да губите ориентир в пространството. Днес е особено важно да съберете мислите си и ясно да планирате действията си. Един малък, но много ценен съвет ще ви помогне да се справите с проблемите: не приемайте всичко присърце. В идеалния случай се научете на дипломация.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Вие, разбира се, имате право да правите, каквото искате, но звездите ви съветват да не бързате с решенията. В живота се случва, че е по-изгодно да следвате течението, отколкото да се опитвате да го преодолеете. Претеглете плюсовете и минусите, преди да тръгнете по даден път.  

Риби 19 февр. – 20 март

Каквото и да правите днес, колкото и да се опитвате да промените ситуацията, просто не можете да излезете от нея. Това явление се нарича „урок на живота“. Очакват ви необичайни срещи, може би не много приятни, но изключително полезни. Не се страхувайте да се отворите към света и ще спечелите нещо значително.  
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 май 2023

на горе