астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 21 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Насочете вътрешната си светлина, вашето „Слънце“, в помощ и подкрепа на тези, които имат нужда от този светъл и топъл лъч.

Дневен хороскоп за 21 септември 2023

infomax-logo-50-15-HW Кайли Миноуг издава нов албум Tension

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Знаете ли кой би бил най-добрият подарък за вас в момента? Дайте си няколко минути време за себе си. Насладете се на тишината и спокойствието. Нека думите ви излъчват искреност, доброта и топлота. Нека бъдат като извор на щастие от сърцето ви.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Благодарете с чисто сърце и душа. По този излъчвате много силна любов и доброта, с което поддържате хармонични отношения с околните.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не издавайте плановете си на никого, освен на най-близките си хора. Обърнете внимание на колегите си — може би някой се нуждае от вашата подкрепа.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Когато преживявате чувствата си и се вслушвате в истинското им послание, в този момент Вселената ви се усмихва. Проявявайте човещина към всички живи същества. Вгледайте се в очите на прекрасното живо същество, което ви гледа отсреща.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес вашите скрити таланти ще бъдат разкрити, което ще изненада дори самите вас. Опитайте се да ги култивирате, защото това може да ви донесе успех.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Освободете се от вината и емоционалното състояние, което ви притеснява, а оставете нещата да се изяснят. Всичко ще се реши, всичко ще е наред, без много усилия.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако сте склонни да придавате голямо значение на парите, време е да преосмислите подхода си към това. Трябва да дадете на личните си отношения достатъчно време и всичко ще ви се получи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако сте от тези, които рядко показват чувствата си, днес ще изпитате положителни емоции. Ако сте пазили любовта си към някого в тайна, сега е моментът да я разкриете.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Поставете се на мястото на другите и се опитайте да покажете, че ги разбирате. Вие сте способни на емпатия. Атмосферата около вас ще стане много по-приятна.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако вече знаете своята цел, тогава днес е достатъчно да кажете намерението на Вселената за желанието да я реализирате. И необходимите врати ще започнат да се отварят пред вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Изчистите ума си от негативните емоции – трудно е да възприемете подканите на Вселената, когато душата е изпълнена с негодувание или съжаление. Способността да чувате и слушате, да бъдете чувствителни към близките е основата, върху която може да се изгради конструктивна комуникация.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 септември 2023

на горе