астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 21 април 2023

Съвет за 21 април 2023:  Не говорете много. А когато говорите, изричайте пълни с благородство думи, които докосват сърцето.

Астрологичен съвет за 21 април 2023

Седмичен хороскоп

11 безценни урока от Конфуций: „Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш“

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Астрологичен съвет за 21 април 2023 Знаете ли къде прекарвате най-много време

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Всичко, до което сте тръгнали по метода без да имате никаква видимост пред себе си, без да виждате или разбирате пътя, днес може изведнъж да стане ясно. Внезапно ще осъзнаете, както целта си в живота, така и пътя, през който трябва да поемете.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Енергиите на деня дават мощна подкрепа на семейството, при условие че не се отказвате от „корените си“, помните и почитате предците си. Колкото по-силна е връзката ви с рода, толкова по-мощна подкрепа ще получите днес.

Близнаци 21 май – 21 юни

Благодарете на родителите си за опита. Всичко, което не ви харесва в техния живот, действия, мислене – ви прави по-силен, по-мъдър, по-опитен. Важно е да не повтаряте в живота си това, което не сте харесвали, това, което ви е потискало в живота на вашите родители.

Рак 22 юни – 22 юли

Това, което планирате през този период, има много голям шанс да се реализира през този лунен месец. Освен ако, разбира се, планът ви не е ясен, конкретен и не положите достатъчно усилия. Напишете на хартия всичко, което искате да постигнете, това ще придаде още по-голяма енергийна „тежест“ на вашите планове.

Лъв 23 юли – 22 август

Визуализирайте всичко, което искате да добавите към живота – енергията на деня ще засили този ефект. По това време думите и мислите са много силни, затова се опитайте да контролирате съзнанието си, така че дори в дълбините на душата ви да няма негативизъм или страх.

Дева 23 август – 22 септем.

Днес непроявените страни на вашата личност може да вземат връх. Тези, които дори не познавате. Може внезапно да почувствате желание да пеете, танцувате, рисувате, печете торта или приготвяте екзотична салата – нещо, което обикновено не бихте направили.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес обърнете внимание на желанията си, за да се проявят скритите ви способности и таланти. Толкова скрити, че дори вие самите не ги осъзнавате. Това е денят, в който мислите и желанията могат да се материализират, така че е важно да се настройвате само на положителни чувства и емоции.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Вътрешният ви магнетизъм днес се увеличава многократно, така че се създава възможност да привлечете точните хора и точните познати. Не мислете за миналото, то няма да се повтори, но не отивайте твърде далеч в бъдещето, то все още не се е случило. Помислете какво е важно за вас днес, точно сега.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Общуването в този ден е важно да бъде съзнателно. Не избягвайте общуването, но избягвайте празните приказки „за нищо“ – те няма да донесат нищо добро. Ако искате да говорите за нещо болезнено, не го пазете в себе си. Просто намерете такъв събеседник, който наистина може да ви посъветва нещо градивно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес е важно да се справим с тази огромна вътрешна сила, която може да се прояви като агресия, вместо като творение. Понякога е по-лесно да „прокарате“ своята гледна точка, но това не винаги е правилно. Днес е такъв ден, че е важно да чуете другите, техните гледни точки. Просто слушай.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Намерете 20 минути свободно време. Седнете в удобна позиция. Отпуснете се и се опитайте да намерите усмивка в себе си. Можете да почувствате състоянието на отделните органи и ако има униние, опитайте се да им се усмихнете. Трябва да правите това, докато почувствате вътрешно сияние и състояние на безусловна радост.

Риби 19 февр. – 20 март

За да реализирате съдбата си днес е важно да успокоите Душата и да покорите амбициите, осъзнавайки, че най-често те идват от Егото и нямат нищо общо с вас лично. Не позволявайте на егото да контролира емоциите ви. Отнасяйте се към хората с добронамереност и любов и това определено ще ви се върне.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 април 2023

на горе