астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 20 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Спрете да казвате, че не можете да направите нищо. Веднага щом разберете, че дори в трудностите има плюсове, тогава животът ще стане по-лесен.

20 юли – Илинден

Молитви към Свети Пророк Илия

Астрологичен съвет за 20 юли 2023 5 различни решения за кухненски остров

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес е време за промяна! Новият ден ще ви даде и много възможности, които ще ви тласнат към действие нагоре. Звездите подсказват – не позволявайте на минали провали да ви дърпат към дъното и да ви пречат да осъществите плановете и желанията си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Изглежда, че точно днес всички планети са с вас едновременно и винаги са готови да помогнат. Но дори и без това, вие сте в състояние самостоятелно да постигнете това, което искате. Не забравяйте да обедините всички усилия и ясно да си поставите цели си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Оставете космическия план да се разгърне по предназначение и в точното време. Звездите ви казват, че сега най-важното за вас е да се отпуснете и да наблюдавате всичко, което се случва отстрани.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Сега е важно да се доверите на Вселената. Тя знае най-добре от какво имате нужда. И не забравяйте, само когато е наистина необходимо и важно. Затова променете отношението си към ситуацията, спрете да мислите, че сте лишени от нещо, напротив, вие сте късметлии!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес е важно да сте в общение с вътрешния Аз. Ето как можете да се заредите с енергия и да чуете какво казва интуицията ви. И не забравяйте, че ако използвате практики, те са дълбоко индивидуални. Най-добре е да намерите свой собствен начин за хранене и тонизиране.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Звездите съветват – спрете да бъдете резки, контролирайте се, не влизайте в конфликт, дори и да сте провокирани. Съсредоточете се върху себе си сега и разберете, че всичко, което се случва, ще се отрази на живота ви по най-добрия начин в бъдеще!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес трябва да насочите вниманието си към по-важни неща. Вярно е, че няма нужда да се отчайвате. Спомняте ли си популярната поговорка, че „всичко, което се прави, е за добро“? Това е вашето мото днес. Голям късмет ви очаква в близко бъдеще.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Повече търпение! За съжаление нищо не идва от само себе си. Вземете нещата в свои ръце! На работа без промяна. Ако търсите нова работа и не можете да я намерите по никакъв начин, не се отказвайте – съдбата скоро ще ви се усмихне.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес вие сте истински романтици и мечтатели. Лиричното настроение е най-благоприятно за гледане на мелодрами или четене на любовни романи. Не се притеснявайте – все още ще имате време да побъбрите с приятели и колеги.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Приемете случващото се около вас такова, каквото е в действителност. Помнете, че в процеса на опознаване на себе си ще почувствате всичко, което някога е било изкоренено. Всичко ново, което е свързано с бъдещата ви кариера, ще придобие ясни очертания.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това, което можете да създадете, е вашето утре. Направете всичко възможно, за да го направите ваше. Обезщетението, което получавате в началото обаче, може да не оправдае усилията ви. Запомнете крайната си дестинация и продължете напред.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Обичайте себе си достатъчно, за да се отдалечите от хора и ситуации, които ви причиняват болка. Само като се отървете от миналото, можете да освободите място за нови взаимоотношения. Доверете се на истината – тя ще ви поведе в правилната посока.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 юли 2023

на горе