астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 2 септември 2023

Астрологичен съвет за 2 септември 2023 за всички зодии: Насочете вътрешната си светлина, вашето „Слънце“, в помощ и подкрепа на тези, които имат нужда от този светъл и топъл лъч.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ … ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ДО 280 ГОДИНИ? ТАЙНИТЕ НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО ОТ ПРОФ. Д-Р НЕУМИВАКИН

infomax-logo-50-15-HW ИИ Чочко: Сексапилна вихрушка Мария Игнатова обърна всички плажни…

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако в близкото минало някой ви е обидил – простете му, искрено му пожелайте щастие, това ще послужи като ефективен метод за справяне с негативната енергия на деня.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Колкото по-малко претенции излъчвате днес към заобикалящият ви свят, толкова по-добре за вашата енергия. Не хабете заряд, за да угаждате на егото си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес вашите скрити таланти ще бъдат разкрити, което ще изненада дори самите вас. Опитайте се да ги култивирате, защото това може да ви донесе успех.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Всеки, който положи достатъчно усилия, за да постигне целите си, ще има късмет. Днес е добър ден за работа във всяко отношение. Колкото по-нестандартно и с душа подхождате към задачите си, толкова по-ефективно ще ги решавате.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако сте склонни да придавате голямо значение на парите, време е да преосмислите подхода си към това. Трябва да дадете на личните си отношения достатъчно време и всичко ще ви се получи.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Това, от което се страхувате най-много, всъщност е преувеличен проблем. Може да сте ядосани на себе си, че сте се тревожили за дребни неща. Трябва да продължите напред.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Излезте от коловозите на ума. Ако се изкушавате да се придържате към старото и изпитаното, поемете риск и опитайте нещо различно – мислете разчупено.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Сега сте на върха на своята форма: пълни сте с енергия и устрем и най-доброто, което можете да направите, е да насочите енергията си, за да накарате живота да заблести с нови цветове!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Във взаимоотношенията има положителни страни, но може да има и отрицателни. Опитайте се да видите несъвършенствата във връзката навреме, за да ги избегнете.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Добър ден за креативните личности, които мислят нестандартно и различно. Те могат да получат нови прозрения и вдъхновение. Бъдете страничен наблюдател на случващото се около вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Уверете се, че вътрешният огън, който се е появил във вас, е насочен към деловата активност и желанието за победа, а не изгаря околните със своята категоричност и авторитарност.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако днес изразите намерението пред Вселената за вашата готовност да се движите по пътя на вашата съдба,  тогава вашата решителност ще бъде трудно да се разклати в бъдеще.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 септември 2023

на горе