астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 2 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 2 октомври 2023 г. за всички зодии: Сега сте на върха на своята форма: пълни сте с енергия и устрем и най-доброто, което можете да направите, е да насочите енергията си, за да накарате живота да заблести с нови цветове!

Не може да се разведете с детето си

Астрологичен съвет за 2 октомври 2023 г.  Преход от лято към есен: съвети за градината

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Това е ден на дълбока мъдрост и това изисква уединение и откъсване, поне за известно време. Като се отдръпнете от всичко, което се случва, спрете вътрешната надпревара и ролевата игра, просто бъдете себе си – можете да определите истинските си нужди и желания.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Мисълта е силата, която ни кара да се движим. И къде ще стигнете зависи от вашите мисли. Ще успеете ли да разгърнете пълния си потенциал, да донесете полза на много хора и на себе си или не? Не можете да постигнете значителна промяна, без да промените нещо в мисленето си, вътрешните си нагласи и принципи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Позволете си да се разграничите от това, което вече не служи на вашето най-добро. Това е естествен процес на еволюция. Само, когато един цикъл приключи, може да започне друг. Да, по пътя ще срещнете и трудни моменти. Въпреки това ви очакват хубави неща.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Това е денят, в който мислите и желанията могат да се материализират, така че е важно да се настроите към положителни чувства и емоции. Способността да се концентрирате върху мислите и да мислите за това, за което си струва, вече е пътят на духовното пробуждане, пътят към осъзнаването на собствената ви мисия. Вървете напред, без страх.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вселената ви готви среща с наистина специален човек, бъдете подготвени за това психически и физически. Обърнете внимание на тези, които са на същата вълна като вас и които ви вдъхновяват да бъдете най-добрата версия на себе си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Звездите ви съветват да спрете да се поддавате на приливите и отливите, да останете дистанцирани и да наблюдавате действието, сякаш е част от шоуто. Днес е подходящ ден да прегледате внимателно списъка със задачи и най-накрая да започнете да казвате „да“, само на онези неща, които ви носят искрено удоволствие.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес ще бъдете заобиколени от радост и безгрижен смях. Покажете на близките си, че ги цените, че всяка минута до тях е щастие за вас. Времето е подходящо и за възстановяване на връзката с близките, ако е била разграничена.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Един от видовете знаци на висшите сили могат да бъдат сигнали от собственото ви тяло. Слушайте ги, това ще ви помогне да разберете как стоят нещата в действителност, а не във вашите фантазии.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Моментът, който чакахте, наближава. Свършихте добра работа и заслужавате награда. Така че, не се стеснявайте да заемате централно място в ансамбъла и да играете соловата част. Нека всички ви видят и чуят.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Колко често сте готови да кажете: „Не знам, но съм готов да проуча и да разбера“. Не става дума за това какво ще кажат другите за вашия интерес и неговите резултати. Става въпрос за пътуване до непознати места в самите вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е началото на нещо съвсем ново за вас. Началото на едно пътуване, което се случва веднъж в живота. Така че, продължавайте да гледате напред и не позволявайте на другите да ви спират от цялото това пътуване. Звездите искат да знаете, че това приключение ще бъде толкова вълнуващо.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Не се забърквайте в авантюри. В този ден е много лесно да надцените възможностите си, както и значението си. Днес трябва да се научите да се наслаждавате на простите неща, които вече имате. Огледайте се и намерете на какво можете да се насладите и за какво вече можете да сте благодарни.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 октомври 2023 г.

на горе