Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 2 май 2023

Астрологичен съвет за 2 май 2023:  Съвет на деня към всички знаци: Комуникирайте с успели хора – можете да се заредите с много вдъхновение и нова информация, върху която да размишлявате.

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Астрологичен съвет за 2 май 2023 Цветове и интериорен дизайн за 2023

Късметче според зодията

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Вие знаете накъде трябва да насочите енергията си и какво трябва да избягвате. Сега се съсредоточете върху предприемането на устойчиви действия. Това е единственият начин да преодолеете текущия набор от предизвикателства и да стигнете до върха. Но кой каза, че спонтанността е лоша?
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Свържете се с мъдростта на тялото си. Ако изпитвате дискомфорт, “чуйте” какво иска да ви каже. Научете се да поставяте нуждите си на първо място. Ще научите, че поставянето на определени граници не ви прави лош човек. Така че, зарежете преценката и бъдете нежни със себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не забравяйте, че комуникацията е ключът към успеха. Не пренебрегвайте близките контакти. Бъдете възприемчиви към това, което хората казват. Докато навлизате по-надълбоко във вътрешния ви свят, ще разбирате, колко ценна е любовта за вас. Не се страхувайте да направите крачка към мечтата си.

Рак 22 юни – 22 юли

Раци винаги казвате правилните неща в точното време. Имате невероятната способност да развеселявате хората около себе си. Не много приятната новина е, че хората от вашия кръг не винаги знаят как да ви бъдат полезни. Вместо да се разочаровате, че някой не може да взаимодейства с вас, дайте насоки.

Лъв 23 юли – 22 август

Ако очаквате светът да ви помогне да реализирате мечтата си, ще чакате много дълго. Тази глава от живота ви е свързана изцяло с поемането на рискове – много шансове – и поемането на юздите, които сте били пуснали, опитвайки да оправдаете очакванията на другите. Важно е да разчитате на вътрешния си компас, независимо от обстоятелствата.

Дева 23 август – 22 септем.

Деви, ако пътуването е това, за което копнее душата ви – направете го. Не е необходимо да изминете стотици км., просто посетете близко място. Ако спонтанното пътуване не е възможно, планирайте почивката си и резервирайте билетите си. Ако наскоро сте започнали да излизате с някого, сега е идеалният момент да планирате романтично бягство!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Този ден е подходящ за себеоткриване, Везни, и нещо ще ви подсказва, че това ще бъде “пътешествие до дълбините на душата ви”, на живота ви. На какво искате да посветите енергията си: премахване на допълнителни слоеве, унищожаване на остарял модел, освобождаване от оковите на обусловеността.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Фокусирайте енергията си върху това, което ви носи радост. Това е тайната за повишаване на вашите вибрации. Това е тайната да създадете своя собствена спокойна околна среда, въпреки хаоса, който изглежда постоянен във вашата външна реалност.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Позволете си да проучите какво означава тази връзка за вас, без да се притеснявате какво може да донесе утрешният ден. Може би ще създадете свой собствен приказен рай. Може би ще откриете, че тази връзка не е нищо повече от кармична, която ви помага да изчистите старите модели в поведението си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Животът дава множество възможности за избор и вие сте насърчавани да поемате риск. Така че, отпуснете се и си позволете да се движите свободно из времепространството. Слейте се с попътния вятър. Отстранете още един слой обусловеност и ще се приближите все по-близо до истинското ви Аз.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Разговорите, които чувате, песните по радиото, повтарящите се цифри на телефона ви, всички те сочат към нещо конкретно и вие знаете какво е то. Време е да дадете на вътрешния скептик почивка и вместо това да се вслушате в гласа на мистика в себе си. Тези, които вярват във вълшебствата, винаги ще ги намират.

Риби 19 февр. – 20 март

Представете си най-добрия възможен сценарий и повярвайте, че светът е с вас. Разбира се, не всичко е перфектно. Но силата на комуникацията и способността да говорите за това, което се случва в душата ви, могат да преместят планини.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 май 2023

на горе