астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 18 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 18 октомври 2023 г. за всички зодии: Позволете на вашата духовна цел, да излезете от страха и болезнените навици. Тогава поемете към мислене, което се основава на любов и приемане.

Какви якета ще носим тази есен – 12 красиви модела

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Може да сме имали черно-бели снимки, но можете да намерите цветни спомени

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: За да дадете любов, правете всичко по силите си и се освободете от предварителните очаквания – това е добрият начин на живот.  Заслужава си да запомните, че на този свят се развиваме чрез взаимоотношенията с хората.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес си създайте три зареждащи мисли. Мислите, които ви зареждат с добра енергия, укрепват силите ви. Грижете се за тялото си. Любовта към него и способността да го възприемате, такова каквото е върховна проява на грижата за себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: В света има два вида хора: едни, които ви теглят нагоре, и други, които ви дърпат надолу. Разпознайте онези, които ви въздигат и им покажете вашата благодарност.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: От сега нататък, нека всяко ваше действие, всяка реакция, мисъл и емоция, да се основава на любовта. Множете любовта към себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не се опитвайте да променяте околните. Можете да променяте, ограничавате и контролирате само себе си. Когато някой човек или събитие ви кара да се чувствате зле, насочете мислите си към други обекти, които ви карат да се чувствате добре.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако сте достатъчно уверени да изразявате мнението си, без да се страхувате от упреци, ще вдъхновите и другите хора да постъпват като вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Когато нещо ви плаши или тревожи, си повтаряйте „Аз съм силен, аз съм силен човек, аз съм самата сила“. Ще усетите, как тревогата отстъпва пред увереността.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Всяка ваша мисъл ви въздейства. Когато се откажете от мислите, които ви изсмукват силите, ще укрепите себе си и енергийното си поле. Опитайте се да не мислите какво НЕ сте. Мислете какво сте: „Аз съм щастлив, здрав и успял човек.“

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако ви се плаче, наплачете се добре. Сълзите измиват душата и са врата към най-истинското ви „Аз“. Определете си свещена дата за вас самите. Заслужавате да отделите време за собствения ви живот.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Осъзнайте разликата между грижата за себе си и пристрастяването. Не се вторачвайте в някога или в нещо. Когато разберете какво върши в животът ви невидимата Божия ръка и реагирате положително на това, ще познаете благоденствието.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ще направите огромно духовна крачка напред, когато започнете да се съсредоточавате не толкова върху идеята да побеждавате изкушенията, а да ги избягвате.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Можете да контролирате само реакциите и нагласата си към онова, което ви се случва, но не можете да контролирате събитията. Помислете върху тази съществена разлика.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 октомври 2023 г.

на горе