астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 17 април 2023

Съвет за 17 април 2023: „Никой не постига успех, без да признае помощта на другите. Умните и уверените признават тази помощ с благодарност.“ – Алфред Норт Уайтхед   

Астрологичен съвет за 17 април 2023

Астрологичен съвет за 17 април 2023 Изкуство с цветя за декорация в дома

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

infomax-logo-50-15-HW Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овни, предстоящата седмица ви готви много изненади. Ако сте мечтали за нещо, време е да го превърнете в реалност! Не се страхувайте да упорствате, да докажете своя авторитет. Хората около вас трябва да разберат, че сте достойни за позицията, която заемате, а дори и повече.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телци, работната седмица може да ви напрегне малко. Но не се разстройвайте! Можете да постигнете много повече подвизи. Просто трябва да поискате. Звездите предупреждават: бъдете сдържани, опитвайте се да решавате възникващите проблеми с разум. Тогава всичко ще бъде наред!

Близнаци 21 май – 21 юни

Нещо в живота ви ще се промени към по-добро през следващите два-три дни. Това може да е значителна промяна или може да е малка. Със сигурност ще ви отведе в нова посока, която ще ви разкрие като личност. Приемете го сериозно и ще промените живота си към по-добро.

Рак 22 юни – 22 юли

Най-трудното нещо в този живот е да правите нещо по принуда. Мързелът е коренът на всички проблеми и вие трябва да разберете това. Дори днес да е идеалното време за почивка, но не и във вашата ситуация. Ако искате да подобрите финансовото си положение и да подобрите социалния си статус, трябва да полагате усилия всеки ден.

Лъв 23 юли – 22 август

Огнената ви природа не ви дава мира. Но от време на време е важно да отделяте време, за да не прегорите в истинския смисъл на думата. Пазете си нервите. Ако днес в графика ви не означава почивен ден, то нарочно го направете такъв. Внимавайте за вашето здраве.

Дева 23 август – 22 септем.

Достатъчно смели ли сте, за да поемете отговорност, която другите хора обикновено се опитват да избегнат? Ако вярвате в себе си и успеха си, тогава не се страхувайте да тръгнете в посока, която изглежда налудничава за другите. Доверете се на интуицията си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Потопете се в океана на страстта, позволете си да се насладите на искрени емоции. Живейте в момента – тук и сега. Ти си създател на своята съдба. Неоспоримо е! Но по някаква причина не искате да го осъзнаете. Обърнете внимание на себе си днес.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Няма нищо по-хубаво от това всеки ден да научавате нещо ново за себе си. Кой, ако не вие самите, кой ще се погрижи за вашето благополучие? Днес е идеален за посещение на СПА и салон за красота. Не се забърквайте в съмнителни авантюри. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Най-важното нещо в живота е да намерите онези хора, с които ще можете да покорявате върхове. Ако не сте сигурни в средата си, тогава е време да я промените. Стойте далеч от конфликти и недоразумения.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирози, вие сте роден консерватор и никога не обичате да действате според съветите на другите. Но днес наистина ще имате нужда от тяхната подкрепа. Могат да възникнат объркващи ситуации, в които ще е по-трудно без авторитетно мнение. Ако не можете да разрешите проблема, опитайте се да го погледнете от друга гледна точка.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Няма правилен или грешен избор. Звездите ви съветват да отхвърлите вярванията, които вече не отговарят на душата ви. Започнете да слушате вътрешния си глас. Вашият нов възглед за живота ще ви отведе до нов етап.

Риби 19 февр. – 20 март

Днес звездите ви призовават да бъдете мъдри. Уважавайте собствените си граници и затегнете предпазния си колан, преди да се погрижите за другите. Няма нищо срамно да се грижите и за себе си. Тези съвети ще внесат повече радост и лекота в живота ви.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 април 2023

на горе