Ако връзката ви отговаря на тези 8 условия, вероятно ще се радвате дълго време на любов и хармония

идеалната връзка
Любов и партньорство

Ако връзката ви отговаря на тези 8 условия, вероятно ще се радвате дълго време на любов и хармония

Според психолозите, идеалната връзка трябва да отговаря само на 8 критерия. Изглежда доста лесно, нали? Дали е така, предстои да разберем. Нека видим кои са тези важни условия за щастлива и дълготрайна връзка.

Между партньорите цари уважение

Един от най-лесните начини за определяне на добри отношения е наличието на взаимно уважение. Ако уважавате мъжа до вас и той също ви уважава, това е сериозна индикация, че връзката ви ще бъде дълготрайна и щастлива. Разбира се, винаги има ситуации, в които нещо може да се обърка. Както се казва, доверието се гради трудно, но за да бъде разрушено е нужно съвсем малко. Ако се случи нещо подобно, най-добре е да поговорите спокойно и този, който е предизвикал недоразумението, е редно да се извини и да промени отношението си.

Липсвате си един на друг

Когато сте се намерили един друг, нямате търпение да се видите по-скоро. Дори и времето, което прекарвате разделени, да е приятно и да сте увлечени от различни дейности, все пак сте неспокойни и винаги очаквате с нетърпение момента, в който двамата ще сте най-сетне заедно.

Безстрашно гледате към бъдещето

Ако сте с правилния човек, не се страхувате да не бъдете изоставени. Винаги се държите по един и същ начин – показвате любовта и подкрепата си един на друг. Доверявате един на друг. Грижите се един за друго. Всичко това е безценно.

Желаете се страстно

Може да звучи банално, но в добрата връзка винаги има някаква особена искра, някакъв магнетизъм между партньорите. Интимният живот не е най-важното, но нека си го признаем – той е достатъчно важен. И ако между вас не се усеща тази специална искра, то тогава мъжът е по-скоро единствено приятел за вас.

Честни сте един към друг

Добрите отношения не могат да се градят на лъжи, така че ако вие сте нечестни с вашия мъж, както и обратното, това не е връзката, която желаете. Това важи както за малки, така и за големи лъжи … Така че, ако има нещо, което все още не сте споделили с него, сега е моментът да започнете!

Няма място за драма

Почти невъзможно е да имате добри отношения, ако единият или и двамата внасяте твърде много драма във връзката. Когато се „натоварвате“ взаимно с нещо, което е извън отношенията ви, само губите. За да имате добри отношения, трябва да имате свой собствен живот – само за вас двамата!

Добавяте щастие един към друг, а не го създавате

Ако не сте доволни от живота си, тогава появата на мъж в него, колкото и прекрасен да е той, няма да ви помогне. Всеки трябва да има свое собствено щастие в живота си. Тук не можете да си помогнете. Но пък можете да добавите нова порция щастие и радостни мигове, което също е страхотно!

Докато се наслаждавате на момента, мислите за бъдещето

Изобщо не е необходимо да мислите за бъдещето в моменти на удоволствие, но ако се улавяте, че го правите, че обмисляте някои детайли от връзката си, свързани с бъдещето, това е много добър знак. Ще бъдете заедно задълго!

Tagged , , , , , , ,
на горе