Петте зодии, които са най-шумни в леглото
Астрология Любов и партньорство

Петте зодии, които са най-шумни в леглото

Нека бъдем откровени – някои хора са наистина шумни в леглото, дори и да не искат да си го признаят. Без значение какъв тип човек сте като цяло, вероятността да сте същият зад затворени врати или под чаршафите е изключително малка. Когато става въпрос да сте в леглото с любимия човек, замислете се какво точно ви харесва. Дали искате да увеличите силата на звука или да натиснете бутона за заглушаване, за да се насладите и да се концентрирате?

Някои хора наистина се отпускат, докато правят любов и стават много шумни в леглото. Макар никога да не може да прогнозираме с точност дали някои ще повиши децибелите в интимен момент, някои са предразположени към това. Част от тайната се крие в техния  зодиакален знак.

Затова днес ви представяме петте зодии, които са най-шумни в леглото:

Овен

Овните са най-смелите и дори малко извратени, когато става въпрос за правене на любов. Те обичат всичко да е интензивно и затова увеличават шума в спалнята. Овните са истински, както в леглото, така и в реалния живот. Затова те буквално се впускат в пламенно и страстно правене на любов, без се интересуват от нищо друго. Освен това Овните се управляват от планетата Марс, която е символ на агресията. Това е причината те никога да не се колебаят да направят първия ход и да обичат да доминират в леглото точно като лидер.

Скорпион

Тези хора наистина притежават най-мръсния ум, когато става въпрос за правене на любов. Често те се описват с копнежната им нужда от приключения и интимност. Те не само са винаги готови за любовни ласки, но се стремят да представят нещо ново и възхитително. От снизходително хъркане до страстни писъци – Скорпионът определено е от зодиите, които са най-шумни в леглото.

Лъв

Не е изненада, че Лъвът повишава тоновете в в спалнята. Просто те обожават да са център на внимание, докато правят шоу. Този знак дори се радва на страстни словесни разговори в леглото. Лъвовете опитват всячески да задържат вниманието на партньора си, но обичат да засилват преживяването в спалнята.

Рак

Раците обожават интимните изживявания, които са доста любящи и смислени. Тяхната издръжливост и сила на въображението са просто невероятно. Те с лекота могат да отведат някого на дълготрайно пътешествие. Те обикновено карат любовниците си да напуснат, жадувайки за повече, заради страстните си движения, смесени с всички емоции. Тяхното физическо изразяване на любов идва с големи, смели и интензивни жестове. Те се възбуждат по-силно и могат да накарат партньора си да почувства интензивен оргазъм, когато са шумни в леглото.

Стрелец

Стрелецът носи дълбоки искри в себе си, които го водят по пътя на шума. Стрелецът е доста флиртуващ. Представителите на тази зодия се нуждаят от различни неща, които да ги зареждат. Те винаги са готови за непринудена тръпка в спалнята и могат да покажат любов във всяко време и навсякъде. Освен това те винаги нетърпеливи да поемат водещата роля и не се страхуват да стигнат до крайности. Те стават много шумни в леглото, за да дадат на партньора си страстно изживяване под чаршафите, както никога досега.

 

Вижте още⤵️

Знаци, които показват , че той тайно се грижи за теб

4 зодиакални знака, които са НЕЗАБРАВИМИ след раздяла 

12 доказани начина да накарате мъжа да се пристрасти към вас 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе