хороскоп за октомври 2022 дева
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 зодия Дева: Хороскопът ви съветва да насочите погледа си към делата, без които кариерното израстване е невъзможно. Откажете се от всичко, което пречи на концентрацията, което ви разсейва или дори дразни. Приемете всички новини спокойно, особено след като във вашите ръце е да промените всичко. Не забравяйте, че в една любовна връзка лидерството не е основното, а компромисът.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Огромно ЩАСТИЕ през седмицата 26.09-2.10 за пет зодии

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

хороскоп за октомври 2022 дева

В началото на октомври Девата ще бъде изненадана от всичко, което види и чуе. Условията за перспективна работа ще бъдат отлични, ако заминете в продължителна командировка. Има шанс да сключите договор за голяма сума, както и да научите много интересни неща за партньорите.

В средата на месеца ще трябва да извървите труден път, за да докажете своя професионализъм. Наоколо, за късмет, има много завистливи хора и конкуренти, а вие сте без меч и шапка. На особено любознателните ще им се усмихне късметът във финансите. Ще намерите печеливша ниша, в която да инвестирате натрупаните средства.

Вие сте практични и самодостатъчни, така че се чувствайте свободни да прилагате идеи на практика. И не обръщайте внимание на финансовите проблеми, те ще се решат от само себе си. Най-вече, ако спрете да взимате заеми.

Относно здравето на зодия Дева през октомври 2022

Рискът от настинка или вирус е висок през първото десетдневие на октомври. За да укрепите имунната система, започнете да приемате витамини, включете цитрусови плодове в диетата си. При хрема или кашлица незабавно се консултирайте с лекар и стриктно спазвайте предписаното от него лечение.

Ако се чувствате тревожни, направете си релаксираща вана с етерични масла от лавандула или мента. Ефектът ще бъде невероятен!

През втората декада на месеца се препоръчва да прекарвате повече време в уединение. Този период е неблагоприятен за излизане и участие в обществени събития. На публични места ще изпитвате странно вълнение.

През третото десетдневие на октомври 2022 физическото състояние и настроението ще бъдат отлични. Време е да се присъедините към група по народни танци или някакъв творчески курс.

Хороскоп за октомври 2022 Дева – взаимоотношения

Ако вашите планове все още не включват сериозна и силна връзка, тогава не бива да заблуждавате красивите си фенове.

Представителите на знака ще искат да изяснят отношенията. Влюбените може да почувстват охлаждане, което ще доведе до различни оплаквания. За да не развалите отношенията си, опитайте да се съсредоточите върху работата.

Заниманията ще ви помогнат да се разсеете и да погледнете по нов начин на отношенията ви с любимият човек. Възможно е да решите да напуснете, но тази стъпка може да се окаже единственият изход във вашата ситуация и ще разберете, че сте постъпили правилно.

Семейните представители на знака ще проявят предпазливост и рационалност. Не се притеснявайте, че романтиката не е толкова блестяща: за вас ще дойде период на преразглеждане на навиците и нов етап в отношенията. Можете да се отпуснете към края на октомври. Преди това си струва да дадете приоритет и да действате внимателно. Тогава можете да стигнете до правилното решение на любовната ситуация.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Дева за октомври 2022

През октомври професионалните дейности ще преминат под мотото на реформи и обновяване. Безработните са наясно с причините, поради които предишните им интервюта не са се състояли. Вземете си забележка и за следващото се подгответе по-внимателно преди среща с работодателя.

Хороскопът ви съветва да се съсредоточите върху постиженията си на предишното работно място. Служителите ще изпитат малки затруднения по стълбицата на професионално израстване, което може да ги подтикне към търсене на нова работа.

Мениджърите ще коригират своята политика и ще променят подхода си към подчинените. Те ще се заемат с кадровия въпрос и ще решат да обновят работния екип.

Проверявайте имейлите си по-често, отговаряйте на обаждания и се срещайте с хора. Всичко това ще ви позволи да получите полезна информация, която на този етап, ви е необходима като въздуха.

През октомври Девата ще се почувства не само професионалист, но и навигатор в проектите. Дори шефовете ще вземат пример от вас, да не говорим за младите служители. Ще има много работа, но всичко това е обещаващо. Основното е да не се натоварвате, а да правите всичко качествено.

Хороскопът за октомври 2022 година за Дева предсказва успешно завършване на голяма сделка или бизнес начинание. Бъдете по-активни и прогресивни, ако ситуацията в работата го изисква.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе