Уинона Райдър за успеха си в “Stranger things” и раздялата с Джони Деп през 90-те - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Уинона Райдър за успеха си в “Stranger things” и раздялата с Джони Деп през 90-те

Лайфстайл

Уинона Райдър за успеха си в “Stranger things” и раздялата с Джони Деп през 90-те

Известна със своята дискретност, актрисата от Stranger things е звездата на новия брой на Harper’s BAZAAR за юли. В него тя се връща към връзката сис Джони Деп, която започва през 1989 г. и приключва през 1993 г. след бурен годеж.

“Има една част от мен, която е много лична. Имам такова нещо като място в сърцето си за онези дни”, каза Уинона Райдър

Уинона Райдър и Джони Деп като двойка през 90-те

50-годишната актриса е звездата на корицата на цифровото издание на Harper’s BAZAAR за юли 2022 г., като разказа за своето минало и кариерата си, както и за скорошния си успех в хитовия сериал Stranger Things на Netflix. Актрисата споделя и за трудния момент през който е преминала, след като тя и Джони Деп прекратиха годежа си в началото на 90-те години, пише People.

Деп и Райдър започнаха да се срещат след среща на премиерата на Great Balls of Fire в Ню Йорк! през 1989 г. Два месеца по-късно последвала и първата им среща. Двойката (който участва във филма „Едуард Ножиците“ от 1990 г.) се сгодява пет месеца след първата среща, а Деп дори си направил татуировка с надпис „Winona Forever“ – въпреки че след раздялата им през юни 1993 г. той я променя на „Wino Forever“.”

Докато споделяше всичко това с Harper’s Bazaar, актрисата сподели, че благодарение на „невероятен терапевт“ е започнала да се грижи за себе си, като си е представяла себе си като дете.

„Спомням си, че играех героиня, която бива измъчвана в чилийски затвор във филма „Къщата на духовете“ от 1994 г.“, обяснява тя. „Гледах тези фалшиви синини и рани по лицето си от кадрите и се мъчех да се видя като това малко момиче. „Би ли се отнасяла към това момиче така, както се отнасяш към себе си?“

Райдър продължава: „Спомням си, че се гледах и си казвах: „Това е, което правя със себе си отвътре“. Защото просто не се грижех за себе си.“

Актрисата от Странни неща споделя пред изданието, че колежката ѝ Мишел Пфайфър от „Невинни години“, я е подкрепила в този труден момент. „Спомням си, че Мишел ми каза: „И това ще мине.“ Но аз не можех да го чуя и проумея. Никога не съм говорила за това. Има една част от мен, която е много лична.“

Winona Ryder в сцена от хитовия сериал “Странни неща” на Нетфликс

Още през 2016 г., след като бившата съпруга на Деп Амбър Хърд изиска ограничителна заповед за домашно насилие срещу актьора на фона на развода им, Райдър каза пред списание Time, че Деп никога не е бил злоупотребяващ с нея в отношенията им, които са приключили преди десетилетия. (Деп отдавна отрича обвиненията, които 36-годишната Хърд поддържа.)

„Мога да говоря само от собствения си опит, който беше много различен от това, което се казва“, каза Райдър тогава. “Той никога, никога не е бил такъв към мен. Никога не ме е обиждал. Познавам го само като наистина добър, любящ, грижовен човек, който е много, много загрижен към хората, които обича.”

Winona Ryder на премиерата на втори сезон на сериала “Странни неща” през 2017
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица