Три ерогенни зони в мъжкото тяло, които жените незаслужено пренебрегват

ерогенни зони в мъжкото тяло
Любов и партньорство

Три ерогенни зони в мъжкото тяло, които жените незаслужено пренебрегват

Мъжете имат повече ерогенни зони, отколкото дамите си представят. Разкриваме някои от тях, за да помогнем на нежната половина от човечеството да направи близостта с любимия още по-вълнуваща и страстна.

Зоната между брадичката и началото на долната устна

Деликатната зона между брадичката и началото на долната устна е много чувствителна. Тази област е снабдена с голям брой нервни рецептори. В процеса на любовната игра можете нежно и ритмично да целувате и захапвате леко това чувствително място.

Зоната на гърдите

Една от най-често срещаните женски ерогенни зони са гърдите, но не всеки е наясно, че мъжките зърна също са много чувствителни и незаслужено лишени от внимание. Стимулирайки ги, една жена ще донесе голямо удоволствие на партньора си. Тази област също реагира добре на кръгови движения на езика, с постепенно стесняване на диаметъра на кръговете.

Зоната под адамовата ябълка

Често жените целуват любимия по врата, но не знаят в същото време, че най-чувствената част от него се намира малко под адамовата ябълка. Според древните китайци това конкретно място е едно от най-чувствителните. Това се отдава на непосредствената близост на тази точка до щитовидната жлеза, която от своя страна е пряко свързана със интимността. Ласките на тази зона с език вълнуват силно мъжете.

Какво не бива да забравяте, ако искате да имате още много вълнуващи нощи с вашия любим

Дори и най-сериозните семейни разногласия могат да бъдат разрешени напълно чрез подобряване на интимния живот на съпрузите.

Бъдете винаги в готовност да опитате нещо ново и се постарайте да покажете на партньора си, че чувствата са живи, а той все още е човекът, в когото някога сте се влюбили.

Малко романтика във връзката никога не е излишна и ако искате да съживите страстта, непременно опитайте. Може да е просто вечеря на свещи у дома, когато сте приготвили любимото му ястие или пък организиране на специална вечер с любимите му филми.

За да поддържате винаги подходящото настроение между вас и да не позволявате на рутината да убие връзката ви е нужно съвсем малко, просто го направете.

Tagged ,
на горе