Топ 5 грешки, които могат да съсипят първото ви романтично бягство

Интересно Любов и партньорство

Топ 5 грешки, които могат да съсипят първото ви романтично бягство

  •  
  •  

 

 

Първото романтично пътуване за влюбените винаги е незабравимо събитие. Едва ли някой би искал то да бъде развалено от нещо, защото такъв вълнуващ епизод трябва да се запомни в Затова е важно да се предвиди всичко предварително. По -долу са 5 -те най -често срещани грешки, за които трябва да внимавате.

 

Неправилно място за почивка.

Когато планирате почивката си, трябва внимателно да изберете мястото, особено за първото романтично пътуване. Например, помислете за климата: не е ли прекалено горещ, защото не бихте искали да прекарамте цялата почивка плувнали в пот и да се къпете на всеки час, за да не развалите впечатлението за себе си. Ето защо за първото пътуване, разбира се, е по -добре да изберете климат, подобен на обичайния. Не трябва да избирате пустиня, докато живеете в субтропиците. Не трябва да избирате активна ваканция, ако не сте подготвени за това предварително. Не се препоръчва да ходите на екстремни пътувания. Дори ако и двамата силно искате, си струва да го отложите за по -късно. За първия път имате нужда от нещо по -тихо и трябва да помислите за това предварително.

 

Твърде много багаж с вас.

По правило хората носят със себе си куфари, пълни всъщност с абсолютно ненужни неща за почивка. Колко хумор е посветен на тази тема. Всъщност не е нужно да вземате със себе си куп вещи, които никога няма да излязат от куфара ви през цялата ви ваканция. В този случай трябва да се съберат само най -важните неща. Следвайки ясно съставен списък, нещата трябва да се поберат в малка чанта, не трябва да вземате огромен куфар за това. Ще бъде неприятно за партньора, ако направите от него специален товарач.

Тест за здравина.

Това се отнася за двойки, които четат модерна литература и смятат, че партньорът разкрива повече и показва скритата си природа в екстремна ситуация. Да, в това има известна истина, но нека този тест да не е точно на първото ви съвместно пътуване. По -добре е да отделите време един за друг и просто да разговаряте и постепенно да се опознавате.

 

Имайте в себе си пари.

Дори мъжът, с който сте да е много състоятелен, е неприятно, ако жената до него очаква той да плаща буквално за всичко – дори за сладолед или някои дребни услуги. Винаги носете достатъчно пари.

Застой.

Вашата ваканция трябва да е пълна с различни събития, така че да не трябва да седите в хотела по цял ден. Със сигурност, ако това е първото съвместно пътуване, и двамата имате достатъчно сили и енергия, за да намерите време да се забавлявате не само в стаята, а и на други места. Дори ако трябва да останете будни, това изобщо не е страшно.

Грешките може да изглеждат тривиални, но не бива да се пренебрегват. Те могат да се случат във всяка двойка и това е съвсем нормално. Ако вземете предвид тези грешки, тогава можете да избегнете не особено приятни моменти. По този начин първото ви романтично пътуване като двойка със сигурност ще бъде перфектно!


  •  
  •  
Tagged , , , , , , ,
на горе