Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

класация на топ алфа мъжкарите
Астрология

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Представяме ви класация на топ алфа мъжкарите, изготвена от топ астролози, които са повече от убедени, че някои мъже, според зодията си, привличат жените като силен магнит.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал 

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане? 

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух? 

Лято 2022: Кои зодии ще попаднат под “златен” дъжд? 

Общоприето е, че алфа мъжът е мачо, някакъв местен Казанова. Всъщност това е просто научен термин, обозначаващ социалната позиция на мъжа, в която той става водач на общност. Терминът е въведен от учени, които изучават поведението на животните в естествената им среда.

Алфа мъжкарят е най-високият ранг, позицията на върха на социалната пирамида в дадена общност. И основният признак на този статус не е натрупаният капитал в банковата сметка, имения по целия свят, както мнозина погрешно вярват.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията. Нека разберем кои са те…

Първото място е за мъжете от зодия Стрелец.

Мъжът Стрелец знае как да очарова избраницата си и също толкова лесно може да си тръгне, ако реши, че връзката вече се е изчерпала. Тези мъже са надарени с харизма, страхотно чувство за хумор и интелигентност, които няма да оставят нито една жена безразлична. Това определено е силен коз, който Стрелците знаят как да използват.

Второто място е за мъжете от зодия Овен.

Мъжете от зодия Овен очароват жените със своята упоритост и решителност. Въпреки това, понякога те могат да бъдат агресивни и корави, така че не всеки може да се справи с такива страстни мъже. Те умеят да обичат и мразят еднакво силно и със същия ентусиазъм се втурват и към двете. Интересни и вълнуващи…

Третото място е за мъжете от зодия Козирог.

Представителите на тази зодия изглеждат като истински джентълмени в очите на своите избраници. Те са работохолици и тяхното достойно поведение не може да не привлече вниманието на жените. Жените обожават мъжете Козирог, главно заради силата на характера и дисциплината им, което е наистина впечатляващо.

Четвъртото място е за мъжете от зодия Лъв.

Лъвовете са нарцистични личности и обичат, както себе си, така и другите. Ярки, силни и горещи – това са мъжете от този знак. Затова жените, влюбени в такива мъже, трябва да поддържат самочувствието на партньора си на високо ниво. Ако искат всичко да е добре и връзката да е дълготрайна, дамите не трябва да пестят комплиментите и да доказват любовта си, почти всеки ден.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе