6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято
Идеи за дома

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Все по-малко време остава до идването на това лято, което е чакано от мнозина с трепет и вълнение. Поне това подсказва сияещото слънце, което носи все по-топло време. И ако това е така, може би трябва да се замислите как да освежите дома си през  този сезон.

Със сигурност искате вашият апартамент или къща да се забелязва от съседите ви или да се чувствате горди, когато посрещате гости. За това обаче са нужни малко усилия от ваша страна и то не само физически. Трябват и идеи, които да превърнете в реалност, за да може да се чувствате още по-уютно във вашия дом. Ако нямате такива, не се притеснявайте, ние ще ви помогнем.

Подбрахме  няколко лесни начина да придадете на дома си свежо усещане това лято, без да превишавате бюджета си. Резултатите със сигурност ще ви смаят.

Ето и идеите:

Започнете с растенията.

Запълването на помещенията с растения е чудесна възможност незабавно да придадете на дома си свежо, позитивно и щастливо усещане. Стайните цветя са чудесен вариант за това. Поставянето на цъфтящи растения на вашия балкон ще работи също толкова добре. Зеленината придава свежест и по- чист въздух. А и самите вие ще се чувствате много по-добре, когато отглеждате растения. Няма по-приятно чувство от това да се грижите за някого или нещо.

Ароматни свещи.

Друг чудесен начин да придадете на дома си свежо усещане е като използвате ароматни свещи. Лавандула, лимонена трева и ванилия са страхотни аромати за това лято. Можете също да изберете всеки друг по ваш избор. Така че запалете свещ и вижте разликата в вибрациите. Освен, че ще убиете неприятните миризми от кухнята, ще започнете да се чувствате много по- добре. Нивата на оптимизъм във вашето съзнание ще нараснат в пъти.

Светли завеси и възглавници.

Следващият страхотен начин да внесете свежест е като донесете светли възглавници и завеси. Цветове като жълто и бяло работят перфектно. Въздържайте се от използването на тъмни нюанси. Те могат да придадат скучно усещане и впечатление за мрак във вашата душа. Щастието се изразява в светлите нюанси, а ако вашият интериор ги има, то със сигурност домът ви ще изглежда много по-привлекателен.

Проветрявайте дома си.

Следващият, и най-простият съвет, който можем да ви дадем е: погрижете се въздухът в дома ви да не е застоял. Отварянето на врати и прозорци рано сутрин и вечер ще изпълни къщата ви с естествена свежест през целия ден и цялата нощ. Това ще помогне и на съня ви, като ще усетите веднага ефекта. Ще се събудите отпочинали и готови за новия ден. Освен това, можете да инвестирате и в добри освежители за стая. Те са чудесен начин да накарате къщата ви да мирише на рай и да добавите свежест. Въпреки това, ако горите ароматна свещ, не използвайте освежителя за въздух, тъй като това може да смеси двата аромата.

Заложете на огледалата.

Ако сте фен на огледалата, поставянето им във вашия дом е друг чудесен начин да отразявате светлината. Те се предлагат в най-различни размери и форми. Огледалата ще подобрят външния вид на вашия дом и да го разкрасят едновременно. Така няма да се налага да правите компромис с пространството или усещането. По този начин ще съчетаете приятното с полезното, защото всеки обича да се огледа в огледалото преди излизане.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе