съвет за 2.10.2022
Астрология

Съвет за 28.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 28.09.2022: Осъзнайте влиянието на Висшите сили върху живота ви. Отворете сърцето си! Приемете с вяра това, което се случва. Трябва да разберете, че всичко, което се случва в животът ви, има по-висша цел.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Шест зодии ще имат КЪСМЕТ с ПАРИТЕ през Октомври 2022

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Най-лечебната вода за щитовидната жлеза, мозъка и черния дроб

Вкусно руло от тиквички

Астрологичният съвет за днес, 28.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 28.09.2022 зодия ОВЕН

Можете толкова много да промените в животът ви към по-добро. И то само осъзнавайки силата на вярата – вярата в себе си и във вашият успех.

Съвет за 28.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Анализирайте всичко, което се случва около вас. По този начин сами ще намерите правилната посока към пътят, по който да реализирате вашите цели и задачи.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 28 септември 2022: Ако имате желание за действие – действайте! Днес ще имате максимална проява, не само на вътрешна решителност, но и на интуитивна способност да вдъхновявате и ръководите.

Съвет за 28.09.2022 зодия РАК

Всичко, което „посеете“ днес, със сигурност ще даде плод, резултатът няма да закъснее, така че съзнателно и внимателно подхождайте към действията си.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Не забравяйте, че умората е враг на доброто настроение и продуктивността. За да можете да работите добре и да работите усилено, трябва да си починете и да се отпуснете правилно.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Няма нужда да търсите виновни, ако не ви харесва това, което се случва. Всяка промяна трябва да започва първо от себе си.

Съвет за 28.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Важно е да действате справедливо, да слушате интуицията си. Изучаването на законите на физиката ще ви осигури разбиране за това какво и защо се случва в животът ви.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Не се разстройвайте, ако някой се отнася с вас нечестно или несправедливо. Важно е да осъзнаете, че някъде, дори и несъзнателно, може да сте направили същото с друг човек. Бъдете благодарни за този житейски урок.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 28 септември 2022: Дайте на света това, което искате да привлечете в животът си. Ако се нуждаете от помощ, тогава първо вие помогнете на някого.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Освободете се от илюзиите и предразсъдъците,  те ви теглят надолу и ви пречат да продължите напред по пътя си. Продължавайте да се развивате духовно.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Не спорете с никого. В противен случай ще бъде трудно да запазите добрите отношения, а лошото настроение не е от полза за никой.

РИБИ, вашият съвет за днес

Днес трябва да давате повече, отколкото да получавате.Но по-важното е, че трябва да го правите с добри намерения и от сърце.

Tagged , , , , , , , ,
на горе