астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 28.07.2023 /петък/

Съвет за 28.07.2023 за всяка зодия: Ако имаш един човек , който да те обича, ти струваш повече от най-богатият цар. Ако имаш един човек, на когото във всички случаи да разчиташ, това е повече от всяко богатство.

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, ти си перфектната комбинация от магия и лудост! Вие сте съкровищница от толкова много творчески потенциал. Подаръкът, който трябва да активирате точно сега е Вашето око за красота и естетика. Както винаги, отдайте се на потока, отдайте се на божествените сили, които копнеят да бъдат изразени чрез вас, докато освобождавате бремето на съвършенството. Вие сте най-добрият, когато носите и разпръсквате повече радост на света.

Космически съвет: Активирайте творческите си дарби.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Разбрахме. Чувствате се сякаш сте били онеправдани. Че сте били предаден от някой, който сте допуснали близо до сърцето си. Но нежността не е твоят недостатък. Всъщност това е най-големият ти подарък, Телец. Не позволявайте на това, че не са ви оценили, да ви остави горчив вкус в устата. Това е вашето напомняне да трансформирате онова, което е останало от раните, в мъдрост, докато се учите от миналия си опит. Вие сте най-добрите, когато практикувате прошка.

Космически съвет: Превърнете раните си в мъдрост.

Близнаци 21 май – 21 юни

Вселената завинаги заговорничи в твоя полза, Близнаци! Вселената прави всичко по силите си, за да гарантира, че имате 5-звездно изживяване, докато сте тук на земята. Така че, забравете „кой“, „какво“ и „защо“, докато се връщате обратно в потока на творческото съзнание. Привлякохте тези златни възможности в своя опит, защото сте готови за голяма промяна! Готови сте да се освободите от оковите и да стъпите в най-въплътената версия на себе си! Не се сдържайте.

Космически съвет: Вие сте неудържими, когато вярвате в собствената си сила и потенциал

Рак 22 юни – 22 юли

Чувствате се сякаш завесата е повдигната. Че можете да видите дадения човек или ситуация в съвсем нова светлина. Вместо да се спускате в заешката дупка на разочарованието, бъдете благодарни за проверката на реалността. Приемете, че не всеки вибрира на същата честота като вас и това е добре.

Космически съвет: Вие сте като алхимик, надарен със способността да превръщате болката в сила. Бъдете търпеливи със себе си през този процес на трансформация.

Лъв 23 юли – 22 август

Имаше време, когато се съмнявахте в себе си и способността си да правите света по-красив. Имаше време, когато търсихте отвън красотата. Но това, което преживявате в момента, е вътрешна революция. Поредица от трансформиращи събития, които възстановяват вярата ви в себе си и вашата цел. Така че, излезте там и изпълнете свещената си цел по най-добрия възможен начин! Както винаги, не забравяйте, че става въпрос за пътуването, а не за дестинацията.

Космически съвет: Впрегнете магията на кристали като жълт авантюрин, пирит и тигрово око, за да проявите най-добрия си живот!

Дева 23 август – 22 септем.

Но какво ще стане, ако никога не рискуваме? Какво би се случило, ако правим едни и същи неща в цикъл и живеем един и същи ден, отново и отново? Точно така, Дева. Щяхме да се свием и накрая да изчезнем. Така че, изберете живот на страст, красив, като полските цветя. Излейте сърцето и душата си в това, което ви дава усещане за красива цел и ви кара да се чувствате свързани с божествените сили. Не забравяйте, че не винаги можете да контролирате резултата от това, което създавате, и това е най-големият ви дар.

Космически съвет: Дошъл си тук, за да живееш живот на страст.

Везни 23 септем. – 23 октом.

В случай, че се чудите, вашата Синя стреличка от Вселената е на път, прекрасното е на път към вас, и ще ви стигне в божественото време. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Защото космическият план е безупречен във всяко отношение, Везни! На картите за вас излиза: любов, красота и принадлежност. Празнувайте душевните връзки, които едновременно ви подхранват и повдигат. Що се отнася до кариерата и творчеството, картите ви насочват да приемете всичко без задръжки. Понякога възможностите, които желаем, идват при нас сякаш случайно. В други случаи трябва да поемем по-активна роля, за да накараме големите неща да се случат за нас.

Космически съвет: Приемете всичко без задръжки, когато става въпрос за кариерните ви цели.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Но какво означава любовта за вас и как искате да бъдете подхранвани и издигани от вашия любим? Наличието на картата за изпълнение на желанията показва, че вашите най-съкровени желания са на път да се проявят. Така че, влейте молитвите си с вяра, когато започнете да забелязвате цялата магия, която се разгръща около вас! Неомъжени Скорпиони, ако има някой във вашия кръг или вашето семейство, който иска да изиграе ролята на Купидон, дайте им свобода.

Космически съвет: Толкова много хубави неща се случват зад кулисите за теб.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Но усещаш ли красивото в живота, Стелец? Изпитвате ли чувство на поток? Ако сте отговорили отрицателно на гореспоменатите въпроси, запитайте се защо това се получава. Не позволявайте на вашите страхове или несигурност да бъдат причината да страдате. Няма правилно и грешно. Предефинирайте правилата за ангажиране по начин, който резонира за добро за вас.

Космически съвет: Предефинирайте правилата , както ще се чувствате добре.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Но усещаш ли красивото в живота, Козирог? Изпитвате ли чувство на поток? Ако сте отговорили отрицателно на гореспоменатите въпроси, запитайте се защо това се получава. Не позволявайте на вашите страхове или несигурност да бъдат причината да страдате. Няма правилно и грешно. Предефинирайте правилата за ангажиране по начин, който резонира за добро за вас.

Космически съвет: Предефинирайте правилата , както ще се чувствате добре.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Но гневът и тъгата не ти служат, Водолей. Ако не друго, те създават повече негативност в живота и в психиката ви. Така че, направете си услуга, освободете се от ролята на жертвата и започнете да виждате другия като човек на промяната във вашата история. Освобождавайки се от старото, вие ще създадете пространство за повече радост и свобода в живота си. Говорейки за свобода, възможност, която се предоставя веднъж в живота, може да почука на вратата ви.

Космически съвет: освобождавайки се от старото, ще създадете пространство за повече радост и свобода в живота си.

Риби 19 февр. – 20 март

Когато си щастлив и го знаеш, пляскайте с ръце, Риби. Пляскайте с ръце и благодарете за всичката благодат, която се излива в чашата ви! Имаме чувството, че благословиите само ще се умножат ! Когато става въпрос за вашите междуличностни отношения, вие сте насърчавани да виждате нещата такива, каквито са. Истината рядко е лесна за справяне, но истината ще ви помогне и ще ви освободи по повече начини, отколкото можете да си представите.

Космически съвет: Завесата се повдига. Благословиите само ще се умножат !

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28.07.2023 /петък/

на горе