пътят към мечтите
Астрология

СЪВЕТ за 21.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 21.09.2022: Ако смятате, че сте направили всичко и не виждате повече перспективи, тогава е време да вземете кардинално решение. Премахнете от живота всичко, което ви пречи да се развивате и да се чувствате щастливи.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Четири зодии ги очаква ГОЛЯМО ЩАСТИЕ през октомври: ще имат буря от емоции

ДНЕВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Астрологичният съвет за днес, 21.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 21.09.2022 зодия ОВЕН

Ако продължите да търсите внимание, без да се обръщате назад към другите, ще ви очаква неприятна изненада. Ще избегнете стреса, ако поемете контрол над емоциите си.

Съвет за 21.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Вашето самочувствие е огромно и, разбира се, не без причина, вие правите много неща правилно. Но, ако започнете да забелязвате другите хора и техните усилия, ще спечелите повече уважение сред обкръжението си.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 21.09.2022: Ако се чувствате уморени, всичко това е резултат на физическо или психическо натоварване. Ако забавите темпото и правите нещо, което ви носи удоволствие, всичко ще се върне към нормалното.

Съвет за 21.09.2022 зодия РАК

Ако чувствате, че не всичко върви така, както искате, трябва да възстановите хармонията. Дори дребните въпроси не трябва да се отлагат за по-късно, защото могат да се натрупат и да изплуват в най-неподходящия момент.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Ако се чувствате не толкова важни и забележими, както в другите дни останете си същите, не губете увереност, това е добър момент за решаване на малки проблеми.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Трудни моменти се случват на всеки, но вие не се опитвайте да увеличавате сами стреса. Не е толкова лошо, скоро ще дойде страхотно време.

Съвет за 21.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Вашето желание за промяна ще бъде напълно основателно. Но не забравяйте да се консултирате с любимия човек.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Не трябва да решавате проблемите си, като прибягвате до различни методи, които ви отдалечават от реалността. Ако е алкохол, това само ще влоши ситуацията. Можете да решите всичко перфектно, просто трябва да спрете и да помислите.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 21 септември 2022: Ако днес се изкушавате, да похарчите повече от необходимото, контролирайте себе си и емоциите си, сдържаността ще ви помогне.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Ако, днес, 21.09.2022, искате да постигнете отлични резултати, да станете център, не стойте отстрани, не бъдете прекалено скромни, късметът е на ваша страна.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Ако виждате шансове за напредък в работата, смело ги прилагайте. Имате достатъчно талант, за да се справите успешно с всичко.

РИБИ, вашият съвет за днес

Това е денят, в който трябва да сте по-силни от обикновено. Ако нещата не вървят така, както искате, в отношенията, в работата, време е да спрете да поддържате всичко на всяка цена.

Tagged , , , , , , , ,
на горе