съвет за 18.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 13.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 13.09.2022: Днес можете да бъдете под прицела на критиците – научете се спокойно да игнорирате нападките. Вдигнете глава и се усмихнете широко. Идва невероятно време и трябва да сте готови да го изживеете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Астрологичният съвет за днес, 13.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 13.09.2022 зодия ОВЕН

Започнете денят с емоции. Може да се наложи да завършите някои дела. Ако вярвате в себе си, ще видите, че всичко ще бъде наред.

Съвет за 13.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Чувствайте се свободни да изразите мнението си днес, особено ако смятате, че сте прави. Днес не позволявайте на никого да се възползва от добротата ви.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 13 септември 2022: Слушайте сърцето си и вижте какво иска човекът до вас. Не се задоволявайте с малко, защото заслужавате много повече. Научихте много напоследък и трябва да го приложите на практика.

Съвет за 13.09.2022 зодия РАК

Време е да се отървете от всички неща, които не са ви направили щастливи. Независимо, дали става въпрос за хора или предмети, пуснете всичко, което ви пречи и ще започнете да се усмихвате отново.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Имате смелостта да отворите душата си за човека, който е привлякъл вниманието ви и ви е накарал да се почувствате специални. Не е нужно да мислите тревожно. Важно е да опитате.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Научете се да бъдете по-дипломатични с хората, дори с онези, които ви притесняват. В противен случай, ще получите негативизъм, който ще ви накара да се почувствате неудобно.

Съвет за 13.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Ако не искате да давате никакви отговори, тогава не трябва да бързате да задавате въпроси.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Доверете се на любимият човек, защото днес той може да ви даде изключително ценни съвети, които ще ви бъдат много полезни за дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 13 септември 2022: Прекарвайте повече време с любимите си хора. Това е идеалният ден за почивка в свободното ви време.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Някой в ​​семейството може да измисли план да промени живота ви завинаги. Може би това е, от което се нуждаете, и слънцето ще изгрее на вашата улица.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Ако не знаете как се чувствате наистина, тогава не трябва да разчитате на чуждите думи, за да добиете яснота.

РИБИ, вашият съвет за днес

Това е вашият ден да блеснете и да покажете на всички колко важни неща сте направили. Възползвайте се максимално от този ден.

Tagged , , , , , , , ,
на горе