Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии
Астрология Психология

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Някои хора просто искат да заемат централно място във всяка ситуация и сценарий, за да спечелят симпатии. За да се случи това, те са готови да направят абсолютно всичко. Тези хора имат дълбоко вкоренена несигурност и са доста притеснени, че никой не го е грижа за тях. Следователно те просто обожават съчувствието на всички и дори да трябва да се обвиняват за това, те няма да се преклонят. Ниското самочувствие може да бъде огромна причина за такава личностна черта. Независимо кой е срещу тях – приятели, връстници и дори партньори.

Такива личности никога не се свенят да поемат цялата вина върху себе си, само за да получат състрадание и доброта от другите. Те приемат това като проява на внимание към тях. Тези хора страдат, че при нормални обстоятелства са изолирани от основната група на компанията. Точно затова те искат да бъдат съжалявани, но да получат необходимото съчувствие.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето списък на зодиите, които винаги се самообвиняват с цел да спечелят симпатии:

Козирог

Въпреки че Козирозите са нежни и приятелски настроени, те могат да покажат и друго лице и да си измислят сценарий. В него те са в състояние да поемат вината върху тях, за да могат да получат грижовни думи от близките си. Понякога го правят, за да накарат другия човек да почувства съжаление, тъй като не могат да понасят да бъдат губещи в спор или конфронтация. Хората от тази зодия могат дори да изопачат фактите, за да не загубят. Те искат да присъстват в повечето истории, въпреки че обикновено остават на заден план в компанията. Ако усетят, че печелят загрижеността на околните така, те могат да изкарат себе си жертвата във въпросната ситуация.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Близнаци

Близнаците обичат светлината на прожекторите и искат да бъдат център на вниманието на всички. Те бутат другите и се обвиняват, като стават емоционални. Желанието им е хората да идват и да ги утешават, докато те се превръщат в тема на разговор на всички. Хората от тази зодия искат тази допълнителна доза глезене заедно с ненужната драма. С лекота могат да посочат грешката в себе си. Ако е необходима допълнителна доза драматизъм, може да пуснат някоя друга сълза. По този начин околните могат да бъдат още по-впечатлени от историята.

Скорпион

Скорпионите са егоцентрични хора, които мислят само за репутацията си. Освен това, тези същества са страстни и емоционални и не искат да покажат това на другите. Затова лъжат или поемат вината върху себе си, за да могат да получат съчувствието на другите. Те искат да спечелят симпатии, като се окажат героите на историята, без да са имали кой знае какво участие в това, което се е случило. Те не мислят за другите, а искат хората да имат добро мнение за тях. Всичко това може да се случи с голяма доза драматизъм.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Стрелец

Хората с тази зодия просто искат да запазят имиджа си. Представителите на зодия Стрелец са открити лъжци.  След като някой разбере за лъжите им, те им разказват историята и поемат вината върху себе си. Целта им е да създадат сантиментален сценарий. По този начин те никога не трябва да отстъпват, печелят кавгите и се защитават като професионалисти! Никога няма да тръгнат да нападат някого. За тях е по-важно да бъдат жертвата, за да получат необходимото състрадание.

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Tagged , , ,
на горе