ЛЕЧЕБНА ДОМАШНА ЛИМОНАДА: ЛИМОН, СОДА И ВОДА – Удивително е какви чудеса правят за здравето тези съставки! Лесно е! Опитайте!

Здраве и добра форма

ЛЕЧЕБНА ДОМАШНА ЛИМОНАДА: ЛИМОН, СОДА И ВОДА – Удивително е какви чудеса правят за здравето тези съставки! Лесно е! Опитайте!

Знаете ли, че лимонът носи потенциала да лекува стотици болести???

Поразително е какво могат да направят тези две съставки, когато ги комбинирате! Едва ли можете да си представите колко силни са те? Знаете ли колко мощно атакуват всеки здравословен проблем? Ако не – прочетете и ще научите!

Използвани по единично, лимонът и содата за хляб са съставки, за подпомагане или лечение при различни здравословни състояния. Но в комбинация, тази смес активира невероятни промени в тялото, намалява киселинността и го алкализира, така че да се намира в пълен алкално-киселинен баланс, което е равно на здравословно вътрешно състояние в организма.

Отлично средство при дисбаланс в храносмилателната система, премахване на запек, киселини, гастрит, язви, извеждане на токсините, детокс на бъбреците.

Тази „домашна лимонада“, 100 % натурална, без странични ефекти, се употребява дълго време от много хора, които са установили нейният благотворен ефект. И двете съставки, сами по себе си, са отлични, но когато ги комбинирате, получавате много ползи.

Когато говорим за свойствата на лимона, няма нужда да бъдем многословни, защото той притежава множество качества, които са ползотворни за общото здраве. Знаете ли, че носи потенциал да лекува над 2000 болести? Поради високото си съдържание на витамин „С“, което го прави незаменим за укрепване на имунната система, предотвратяване на бръчки, лечение на артрит и много други състояния.

Ползите от комбинацията на лимон и сода за хляб.

1. Укрепване здравето на бъбреците.

Тази напитка има способността да възстановява алкално-киселинния баланс на организма и в същото време помага на бъбреците ви да страдат по-малко, да филтрират по-лесно и по-ефективно кръвта ви.

Спомага за по-чиста урина в пикочния мехур, с по-малко примеси, които биха могли да причинят нежелана инфекция.

2. Значително подобрява храносмилането, което е от изключителна важност за доброто здраве на тялото.

Полезните съставки от храната се усвояват по-добре, когато тялото не функционира в киселинна среда. Спомага при киселини в стомаха или хранопровода, метеоризъм, а също толкова важно при ужасния стомашен рефлукс.

3. Укрепва здравето на черния дроб.

Този, чисто алкална лимонада, може да направи чудеса за здравето на черния ви дроб. Той ще се превърне в истински катализатор с много по-ефективни почистващи функции.

4. Спомага за изгаряне на излишното тегло.

Достатъчно е САМО да смесите сока на половин лимон с половин чаена лъжичка сода бикарбонат (препоръчително е да използвате сода бикарбонат пречистена от алуминий и глутен) и ще пречистите тялото си: от токсини, вредни вещества от околната среда, тежки метали, които ни вредят и заставят тялото ни да задържа течности, които увреждат стените на червата.

Лечебна домашна лимонада – необходими съставки:

– Прясно изцеден сок от половин лимон;

– Половин ч.л. сода бикарбонат (за препоръчване био);

– 1 чаша изворна или филтрирана вода;

Подготовка и прием:

Измийте добре лимона, разделете го на две и изстискайте едната половина.

След това налейте чаша вода, добавете прясно изцеденият лимонов сок и 1/2 ч.л. сода бикарбонат, разбъркайте добре.

Правете това всяка сутрин 30 минути преди хранене или 2 часа след хранене, целта е стомахът да бъде празен. Пригответе напитката и веднага консумирайте, за да не загуби полезните си свойства.

След една седмица консумация на домашна лимонада, задължително трябва да направите почивка за две седмици и да повторите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе