СИЛАТА НА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА!
Партньорски статии

СИЛАТА НА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА!

Имунната система има особеност, вреди когато е объркана и когато организма е претоварен с много токсини и тежки метали. Същото се получава, когато ни поставят ваксини или сме пили дълго време лекарства и имуносупресия.

Нарича се външна интервенция или намеса в естествените процеси, които се извършват в организма с цел лечение. Тоест, лекуваш нещо, а увреждаш други органи в организма. Суперхраните, пробиотиците и омегите не са лекарства, а храна, част от естествената микрофлора на организма и ни дават нужните хранителни вещества за храненето и правилното функциониране на нашите клетки. Попълват ни всички липси по естествен начин, без да се извършва някакво предозиране и натравяне с химични вещества защото са храни и са 100% натурални.

„Приятели на здравето и качеството на живот“

В днешни дни поради некачествената храна и това, че е бедна на хранителни вещества е съвсем нормално да се пият суперхрани под формата на добавки с цел дохранване и набавяне на хранителни вещества. Друго много важно е, че пропускливостта на червата се наблюдава, когато има дисбактериоза или с по-прости думи казано нарушение на стомашно-чревната флора. Нормално е в червата съотношението между полезните бактерии и вредните бактерии и гъбички да е повече от половината в полза на полезните бактерии.

Ако този баланс се наруши, а той се нарушава от лекарства, кортикостероиди, ваксини, стрес, консервирани и пушени храни, храни пълни с ГМО и т.н, превес вземат патогенните и вредните бактерии и гъбички, които започват буквално да „изяждат“ нашите черва и така се получават тези язвички по червата, причиняващи чревната пропускливост.

Има ли чревна пропускливост, всички отрови, вместо да се изхвърлят от тялото, попадат отново в кръвния поток и организма се самонатравя.

Е, как тогава да оздравее този организъм след като червата му са болни.

Както казва доктор Петър Найденов /детски лекар, хомеопат,алготерапевт/ , основната причина за автоимунните заболявания и за хроничните заболявания, това е така наречената пропускливост на тъканите. Без пробиотици и омеги няма как тези черва и тези лигавици да се оправят.

Омегите- това са Омега 3,6 и 9 в комбинация, които са незаменими мастни киселини и участват в регенерацията на тъканите. Имат противоъзпалителен ефект отностно всички лигавици. Пробиотиците са полезни бактерии, които нормално населяват стомашно чревната флора и предпазват червата от вредните бактерии и гъбички. Освен това пробиотиците хранят клетките с нужния кислород и подпомагат всмукването на хранителните вещества от тънките черва в кръвта.

Най-подходящ и добър избор при пропускливи черва е приемът на качествени пробиотици в комбинация с есенциални мастни киселини!

Здравето е богатство!

Детокс: подмладете тялото и духа си

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Tagged ,
на горе