СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022: Започва втората седмица на август 2022. Този период ще бъде поразително различен от предходният, тъй като ще има много повече астрологични събития. Опитайте се да следвате простите препоръки на експертите, за да се справите по-лесно с някои от предстоящите събития. Време е да поемете контрола над живота. За това ще ви помогнат планетите и звездите и то още от първите дни на седмицата. Някои ваши качества ще ви помогнат да станете по-щастливи и да си изясните какво искате, накъде трябва да отидете след това. Едно е ясно, със сигурност няма да останете бездействащи и да чакате нещо хубаво да се случи от само себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Молитва на Преображение Господне

Туршия 100-те чушки – най-добрата туршия за студените зимни дни

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп за зодия Овен

седмичен хороскоп 8 - 14 август 2022

Тази седмица Овните трябва да отделят възможно най-много време за проста комуникация. Важно е да сте в обкръжението на приятни хора. В сферата на бизнеса и любовта можете да използвате три мощни техники, за да зарадвате всеки човек. Възможно е в края на седмицата или в самото й начало Овните да имат приятно гостуване или среща. Някои хора сами ще бъдат привлечени от представителите на този знак, така че трябва да бъдат подготвени за внимание отвън. Това е една много светла и позитивна седмица, в която вие ще имате много късмет в най-различни аспекти от живота.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Телец

седмичен хороскоп 8 - 14 август 2022

Тази седмица ще има дни, в които звездите и планетите ще разкрият много от положителните и част от отрицателните качества в същността на Телците. Само 12 август може да се счита за по-неблагоприятен ден. В този ден има по-голяма вероятност да се превърнете в най-лошата версия на себе си. Причината ще е суперлуната във Водолей. Не се притеснявайте, ако в петък всичко се обърка, защото в събота и неделя ви очакват две много благоприятни астрологични събития – максималния поток на Персеидите и опозицията на Слънцето със Сатурн. Без значение как ще мине тази седмица. Важното е, че накрая всичко ще бъде във ваша полза.

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Близнаците, провъзгласените за най-променливата зодия на зодиака, ще започнат тази седмица на много благоприятна нотка. Те ще могат да успеят във всички посоки наведнъж, което ще им даде допълнителна мотивация и сила. Възможно е представителите на този знак да успеят да намерят нов модел за подражание за себе си. Това ще бъде човек, който ще ги вдъхнови за нещо важно – например, да сменят работата си или да направят някаква покупка, ново хоби. Близнаците ги очаква време на открития и най-приятните емоции, поради което точно този период ще се помни от тях много дълго време напред.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Рак

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

В периодът, 8 август – 14 август, ще трябва да инвестирате повече време в работата. Някои проекти и проблеми ще бъдат много енергоемки, затова, на първо място, астролозите съветват всички хора от този знак да следват осемте правила за здраве и здрав сън, за да си починат ефективно и да прочистят ума от лоши мисли и ненужни преживявания. Астролозите съветват да се занимавате с всичко, което чувствате, че искате, но плавно и всеки ден. Важно е да не се фокусирате върху едно нещо, а да се опитате да успеете във всички посоки едновременно. Раците ще успеят, ако не се тревожат напразно.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Лъв

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Лъвовете са  звездните работохолици. Тези хора понякога не знаят мярката в работата, но през тази седмица трябва да си наложите и да си починете, да се отпуснете. Важно е да смените обстановката и да правите нещо интересно, както на работното място, така и у дома, на път, с приятели. Единственият начин да се отървете от всяко изкушение, е да му се поддадете, но е важно да запомните, че изкушението е различно. Не се поддавайте на пагубни навици и желания. Сега Лъвовете трябва да бъдат възможно най-овладяни и здрави, както емоционално, така и физически. Колкото повече лоши навици победите, толкова по-добре.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Дева

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Звездите и планетите ще дадат на Девите всичко необходимо, за да успеят в любовта, бизнеса, работата и финансите. Единственото нещо, което може би ще ви липсва през таз и седмица, е постоянно силна интуиция. Простата медитация ще коригира това, като развие дарбата на ясновидството. Освен това, астролозите съветват хората от този знак малко да сдържат емоциите си. Ако това не бъде направено, това може да удари сериозно портфейла, репутацията и настроението им. Основният ви враг ще бъде липсата на смелост и решителност. Ако наистина искате нещо, трябва да вървите към него – без страх и чувство за вина.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Везни

седмичен хороскоп 8 - 14 август 2022

Всеки човек има своите най-неприятни и трудно приемливи от околните навици. Везните не правят изключение в това отношение. Тази седмица нощните покровители ще помогнат на представителите на този знак да преодолеят ужасните си навици, да станат по-добри и по-свободни. Също така си струва да запомните, че най-вероятно Вселената ще направи някои корекции в живота на тези хора. Те трябва да са готови за всякакъв обрат на събитията. Също така, е важно да запомните, че сериозността е последното средство за посредственост. Всеки проблем трябва да се посреща с усмивка и вяра в доброто.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Скорпион

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Скорпионите ще бъдат трудни за победа. Тези хора в периода от 8 август до 14 август, ще бъдат много силни, целеустремени и енергични. Липсата на късмет може да бъде изравнена чрез използването на любимо число или  някакъв талисман. Също така известна доза късмет ще ви подсили способността да запазите спокойствие и увереност в трудни ситуации. Проявявайки слабост там, където е необходима решителност, хората от тази зодия рискуват да загубят възможността да успеят. Астролозите препоръчват да не се отклонявате от избрания път и да не се страхувате от промяната.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Стрелец

седмичен хороскоп 8 - 14 август 2022

За Стрелците е важно да се грижат за здравето си през този период. Не забравяйте и спазвайте  старите правила за дълголетие, които е важно да си припомните и сега. Необходимо е да погледнете с нов поглед върху живота. За да направите това, е важно да общувате с нови хора, да четете книги, да гледате полезни видеоклипове. В това отношение новите хобита също ще бъдат полезни. Нощните светещи тела в небосвода ще помогнат на хората от този знак да оптимизират работния си процес, така че е по-добре да не се поддават на трудностите. Всички проблеми в този период ще бъдат разрешени успешно.

Седмичен хороскоп 8 август – 14 август 2022 зодия Козирог

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Козирозите трябва да мислят за лошото възможно най-малко и по-малко да се укоряват за минали грешки. Това може да доведе до  неприятни последици, независимо от факта, че планетите и звездите сега са в изключително положително настроение. Сегашната позиция на нощните светила е изключително благоприятна за Козирозите по отношение на започването на нов бизнес. Основната задача на хората от този знак е осъзнаването на факта, че съдбата не е случайност, а резултат от собственият ни избор. Както всички останали, така и самите вие сте отговорни за това, което се случва или ще се случи в периода от 8 август до 14 август.

Седмичен хороскоп за зодия Водолей

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Последствията от решенията, взети сега, в тези седем дни, ще бъдат много дълготрайни. Водолеите ще могат да усетят ехото им след месец, шест месеца и дори година. Не трябва да се страхувате да отстоявате позицията си пред определени хора, защото това може да подобри енергията ви. Основното нещо сега е да не наранявате никого и да не изгаряте мостове. Не позволявайте на разногласията да пречат на изграждането на любов и приятелство. Астролозите горещо съветват Водолеите да бъдат търпеливи. Ако това не бъде направено, тогава ще бъде възможно да изразходвате много сила и нерви и тази загуба на енергия определено няма да доведе до нищо, което може да бъде във ваша полза.

Какво да очакват Рибите през тази седмица 

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Рибите, като най-непредсказуеми и емоционални колебливи за знака на зодиака, са склонни да драматизират и преувеличават проблемите. Тази седмица е важно да се отървете от тази склонност към безпокойство и мнителност. Освен това, астролозите съветват да започнете седмицата с освобождаване от всички ненужно. В чиста къща или в спокоен ум почивката и работата ще бъдат по-ефективни. Шансовете за успех в бизнес и финансовата сфера са 50/50, но в любовта вероятността за успех е много по-висока. Рибите са на прага на приятни открития и нови запознанства. Всеки, който иска да стане по-успешен, ще трябва да се пребори с мързела и отлагането.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе