СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022: Вече сме в последната третина на август 2022. Първата половина на тази седмица ще бъде доста успешна. Ще бъде лесно да разкриете вашите способности и таланти. Това е добър период за креативните хора. Втората половина на периода ще бъде динамична, но и по-напрегната, което ще бъде особено забележимо в областта на личните отношения. Опитайте се да не давате повод за ревност, не допускайте двусмислие във връзката. Новите запознанства през този период са нежелателни.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ДНЕВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)

СЪВЕТ за 21.08.2022 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 21.08.2022

КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 22.08-28.08 за три зодии

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22 август – 28 август 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Овен

Още в началото на седмицата, Овните ще активират отношенията с хората около тях. Най-вероятно ще се запознаете с онези хора, които могат да ви окажат практическа помощ по определени въпроси. На първо място, става въпрос за разширяване на бизнес връзките. Също така, в понеделник и вторник, ще настъпи благоприятно време за закупуване на всякакви превозни средства, вариращи от велосипед до автомобил. От сряда до неделя няма да е най-добрият ви период в служебните отношения. Възможен е конфликт, поради разлика в поколенията. Ако все-още сте несемейни, опитайте се да прекарвате повече време извън къщата, в компанията на приятели или роднини. През уикенда е нежелателно да присъствате на големи тържества или събития.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Телец

В понеделник и вторник Телците ще имат уникалната възможност да се помирят с роднини или съседи. Ако не сте имали скорошен контакт с някой от тях, тогава сега е моментът да направите крачка към тях. Вероятно помирението ще се случи изненадващо лесно. Периодът е подходящ за пътувания извън града, за градинарство, както и за почивка с цялото семейство из страната. Пикник сред природата е това, което ще ви даде зареди с огромен тласък на жизненост и позитивност. Междувременно, от сряда до неделя, влюбените Телци могат да преживеят много вълшебни дни. С особена деликатност трябва да подходите към интимната страна на любовните ви отношения.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Близнаци

Седмицата за Близнаците ще бъде доста наситена със събития. Представителите на вашата зодия ще трябва да вземат решения, от които зависи близкото бъдеще, да помогнат на близък човек. В поредица от събития е лесно да забравите за себе си, но звездите все пак ви предупреждават за това. Намерете свободно време, за да се погрижите за здравето си и да обърнете внимание на почивката. В заключителния период на седмицата Близнаците ще забележат приятно оживление в личните дела. Научете се да четете между редовете съвети, идващи от представители на противоположния пол. Ако отдавна искате да експериментирате със стил, сега е идеалният момент да го направите.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Рак

В периодът, 22 август – 28 август, Раците ще дадат приоритет на семейните грижи. При по-внимателно анализиране ще стане ясно, че има много неща, които по някакъв начин не сте забелязали преди. Седмицата ще бъдат изпълнена с активна комуникация. Най-вероятно дистанционно, но Раците все още трябва да участват в живота на другите хора. Желанието да докажете своята стойност няма да ви напусне през цялата седмица. Уверете се, че тези усилия не се оказват загуба на енергия и ресурси. На тялото трябва да се даде възможност за почивка. Можете да се доверите на популярни практики за освобождаване от емоционално претоварване.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Лъв

Звездите съветват Лъвовете да отделят повече време на семейството си в началото на седмицата. Това е подходящ момент за изграждане на семейни отношения въз основа на любов и грижа. Ще можете да подобрите взаимното разбирателство с родителите или близките си роднини, ако те живеят заедно с вас. Говорете с тях за миналото, слушайте техните истории за историята на вашия род. Това е подходящ момент за общуване с децата и любимите хора, като цяло. От сряда до неделя обърнете специално внимание на здравословното състояние. Подобрете режимът на храненето, увеличете процента на храните с високо съдържание на витамини и минерали.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Дева

Търпението през тази седмица ще бъде разумно решение за всички Деви. Преди да инвестирате енергията и личното си време в нещо, преценете възможните рискове. Стабилността е все още далеч, което означава, че няма смисъл да правите дългосрочни планове, живейте в момента. Към края на седмицата Девите ще могат да постигнат просперитет. Може би това ще се изразява само в малки неща, най-важното е, че вече няма да бъдете измъчвани от вътрешни съмнения. Ако се появи творчески импулс, не се опитвайте да го угасите. Много Деви ще обърнат поглед към чувствата, да, сега е моментът да дадете тласък на връзки, които по някаква причина са спрели в развитието си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Везни

През периодът 22 август – 28 август 2022, хороскопът съветва Везните да поставят финалната черта под вече приключени дела и въпроси. Проучете натрупания опит, помислете какво е причинило грешките. Определете какви задачи ще станат подходящи за вас в близко бъдеще, когато стане възможно да се увеличи активността. Сега е добър момент да преодолеете неувереността в себе си или да се отървете от лош навик. Разширяването на кръгозора е друга приоритетна задача, на която трябва да се обърне внимание. До края на седмицата може да се появи тъга. Най-добрият начин да го премахнете е хуморът или комуникацията. Гледайте комедия, поканете приятелите си на парти, обадете се на приятел с богато чувство за хумор.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Скорпион

Тази седмица, 22 август – 28 август 2022, Скорпионите ще имат възможност за изпълнение на заветните им желания. Например, по време на работа да ви бъде връчена неочаквано голяма награда или някой да ви направи неочакван, но желан подарък. През този период могат да се случат най-неочакваните изненади. Отношенията с приятели и съмишленици ще се развиват хармонично. Комуникацията в интернет ще бъде интересна: можете да направите нови познанства и дори да започнете виртуална романтика. От сряда е вероятно обстоятелствата да се променят. През втората половина на седмицата ще започнете да усещате увеличаване на ограничаващите влияния. Нежелателно е в тези дни да се правят нови познанства или да се предприемат дълги пътувания.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Стрелец

Стерлците ще се опитат да намерят по-голяма степен на свобода в действията си, отколкото са имали преди. Това е път за преодоляване на ограниченията, който можете успешно да преминете. Препоръчително е да помислите какво точно пречи на вашето изпълнение в избрания бизнес. Целенасочените действия за преодоляване на ограниченията, в понеделник и вторник, няма да срещнат съпротива. Опитайте се да слушате подканите на интуицията ви, действайте свободно, разчитайки само на собствената ви воля. От сряда обстоятелствата могат да се променят. Възможно е личните ви желания да противоречат на външни обстоятелства. От една страна, напрежението в семейството и отношенията с родителите може да се увеличи. От друга обаче, в работата всичко ще ви върви.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Козирог

Приятна и спокойна седмица, в която Козирозите могат да се грижат за себе си и да мислят без да бързат. Въпреки това, човек не трябва да бяга от реалността, потапяйки се в мечти. Скъпи Козирози, в началото на седмицата може да имате проблем с избора на една от няколко възможности. При решаването на проблем трябва да се разчита на натрупан опит и в по-малка степен на интуиция. Астрологичната картина в края на тази седмица е благоприятна за практически въпроси. Добавете ярки цветове към ежедневието си, анализирайте гардероба си за уместност. Много Козирози ще проявят интерес към творчеството или изкуството през този период. Но сега не е подходящият момент за водене на отговорни разговори.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Водолей

В началото на седмицата Водолеят се насърчава да се съсредоточи върху решаването на всякакви практически въпроси. Ще си отразите перфектно последствията от определени ваши действия, така че ще бъдете доста ефективни. Тези дни най-успешно ще се реализирате в сферата на материалната дейност. Това е подходящ момент за пазаруване, особено на бижута, модерни красиви дрехи, предмети на изкуството. Междувременно, между сряда и неделя, отношенията с познати, роднини или съседи могат да се напрегнат. Може би през тези дни ще имате допълнителни неприятности, ще участвате в решаването на проблемите на други хора. Не забравяйте за превенцията на здравето.

Седмичен хороскоп 22 август – 28 август 2022 зодия Риби

Риби очаква ви седмица, чийто ход може да бъде повлиян от негативно настроен човек. Опитайте се да се поставите на мястото на този човек, така ще го разберете. Използвайте знанията от областта на психологията. Понякога е необходимо да се запази мълчание, да се спечели време и едва тогава да се предприемат активни стъпки. В любовните отношения не е изключено кратоктрайно напрежение, което ще премине толкова по-бързо, колкото по-скоро се съгласите да направите отстъпки. В повечето сфери на живота сега е актуален принципът за ненамеса в случващото се. Радостта и хармонията са състоянието на вашата душа, а не това, което получавате от външния свят. Включете се в медитация, която ще ви помогне да се настроите към положителното.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе