Четири зодии, които са съвместими в леглото с Дева
Астрология Любов и партньорство

Четири зодии, които са съвместими в леглото с Дева

Някои хора са съвместими напълно с други, но има и такива, които сякаш, колкото и да опитват, никога не са на една вълна. Както много пъти сме ви казвали, влияние за това донякъде има и астрологията.

Земните знаци например като цяло са здраво стъпили на земята и естествено чувствени, което ги прави отлични партньори в леглото. Девите не са по-различни. Те имат силна връзка с физическия свят, което е една от причините да са отлични любовници. Тези хора подхождат към любовта сериозно, така че срещата с Дева може да се почувства като тотална промяна на ума, тялото и духа. Те ще ви подтикнат да бъдете най-добрата си версия и най-интересното аз.

Ето и четирите зодии, които са съвместими най-много с Дева в леглото:

Телец

Интимната връзка на двойката Телец и Дева може да бъде доста утешителна и трогателна. От една страна партньорът Дева обикновено се държи лошо, когато става въпрос за изразяване на  желания в леглото. От друга пък Телецът влиза в рамката и кара Девата да се чувства доста по-комфортно, за да изрази. В спалнята винаги има фойерверки, когато тези два знака се съберат, защото винаги се движат с една и съща скорост.

Близнаци

Характерното между Близнаци и Дева е, че те стимулират първо ума един на друг, а след това и сърцата си. Именно поради това те са съвместими. Ученето осигурява утеха и на двете страни в тази страстна и чувствена любовна връзка. Тъй като споделят управляваща планета, те са още по-добри в леглото, защото имат отлични комуникационни умения. Това им позволява да могат да бъдат открити и директни относно своите желания и това, което им харесва. А както знаем, точно това е ключово за доброто изживяване в спалнята.

Козирог

В интимен план Девата и Козирогът са отлична комбинация. И двамата обичат да дават и се радват да доставят удоволствие на партньора си в леглото. Те са чувствени и ще се радват да прекарват времето си един с друг. За тях е много важно да изградят доверие помежду си, преди да пристъпят към следващата стъпка. След като тази цел е постигната, физическата им интимност става по-удовлетворяваща и чувствена, издигайки връзката им до следващото ниво.

Скорпион

Тъй като и Девите, и Скорпионите са безспорни чудаци в спалнята, половият акт в тази връзка несъмнено е извън този свят. Скорпионът е фиксиран знак, който дава приоритет на доверието и лоялността, които земната Дева може да осигури. Като цяло и двата знака ще се чувстват в безопасност, изследвайки нови нива на интимност един с друг.

Наясно сме, че астрологичните знаци може да не са първото нещо, което търсите, когато оценявате потенциалните връзки. Те обаче могат донякъде да ви покажат дали зодията ви и тази на избраника ви са съвместими. Колкото до Девата – има голям шанс да сте имали някои от най-добрите си моменти в спалнята с партньор от тази зодия. Девата е неуморният перфекционист на зодиака. Този променлив земен знак може да ни научи всички как да бъдем взискателни и да искаме все повече от себе си.  Въпреки че пълното съвършенство не съществува, Девата няма да се откаже в опитите си да го постигне. Това важи в пълна степен и за интимните й отношения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе