Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември)
Астрология

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта

Родени между Скорпион и Стрелец – много точно описание на астролозите за всички родени на границата, а периодът който посочват те, е 17 24 ноември. Тези хора търсят до край истината, лично я говорят и не търпят тайни интриги, клюки и заговори.   

Ето какво означава да сте родени между Скорпион и Стрелец, на границата между 17 24 ноември

infomax-logo-50-15-HW На 245 светлинни години от нас е открита покрита с вода планета

Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

 

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември)

Хора родени между Скорпион и Стрелец са с невероятна съдба. Така, както могат да изчезнат завинаги, ако ги нараните, без да кажат сбогом, без да оставят следи след себе си, така имат способността като феникс да се преродят. Тези личности носят със себе си невероятна радост и щастие на хората около себе си. Зад тях остават поредица от странни събития, които самите те понякога не могат да си обяснят.

Родени между Скорпион и Стрелец 

Характерна черта на тези хора е идеологическата нетърпимост и протестно отношение към всичко, което не отговаря на истината. Тези хора са просто непримирими. Ярки индивидуалисти, склонни да прокарват възгледите си много активно, а понякога дори доста настоятелно.

Експанзивни, напористи и много страстни хора. Понякога в действията си са като истински огнен вихър, който неумолимо унищожава всичко лошо по пътя си. Те не обичат да се подчиняват. Предпочитат да разчитат само на собствените си сили във всичко, действайки напълно автономно. Егото на представителите на този знак е силно развито, което или им помага да постигат изключително високи резултати, или им се явява сериозна пречка.

Родени между Скорпион и Стрелец са енергични, авантюристични, властни, щедри, страстни и имат забележително чувство за хумор. Управлявани от Плутон, Марс и Юпитер, което е динамична комбинация от интензивността на Скорпион и активността на Стрелец. Много смели и жертвеготовни личности, които понякога могат да излязат извън контрол.

Ако успеят да насочат цялата тази енергия към нещо продуктивно, те ще имат успех във всичко, което правят, тъй като не се страхуват да надграждат себе си, да изразяват мнението си и да се развиват професионално.

родени между скорпион и стрелец

Хората родени между Скорпион и Стрелец символизират закона на кармата или причината и следствието.

Да, според астролозите, тези хора символизират закона на кармата или причината и следствието. В техните сърца нежно се докосват два свята – Нисшият и Висшият.

С други думи, мисията на тези хора е духовното пробуждане. Но, за да я изпълнят те самите трябва да преминат през много изпитания, да осъзнаят и изкупят греховете си, да изгорят след себе си всички мостове, свързващи ги с изкушенията.

Хората родени в периода 17 24 обединяват в себе си страстта на Скорпионите с игривата природа на Стрелеца.  

Родените между Скорпион и Стрелец са добри в мотивирането на другите. Тяхната уникална сила помага на околните да се справят с всяка задача, която им изглежда невъзможна.

Практични, но и твърде емоционални винаги вършат нещата с добър баланс между това, от което се нуждаят и това, което наистина искат.

Това е тяхната истинска природа: едната страна е ледена пустиня, студен дъх, а другата е жива, топла и любяща. А влюбеният или любящ човек е най-позитивният и градивен в целия свят.

Задължително трябва да се отбележи, че хората родени на границата между Скорпион и Стрелец винаги ще намерят общ език с напълно непознати за тях. Те има уникален природен дар – да живеят няколко живота едновременно. Тези хора са като хамелеони. В подходящия за тях момент винаги стават тези, които трябва да бъдат, според ситуацията, а не според очакванията на околните.

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта 10 страхотни идеи за чист и подреден дом

Перфектна съвместимост: Кои зодии ще се обичат цял ​​живот

Tagged , ,
на горе