риби-хороскоп
Астрология

РИБИ-хороскоп за юли 2023

  • Риби-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Риби? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи следващия летен месец – точна астрологична прогноза. Риби-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.
  • ОВЕН-хороскоп за юли 2023

    ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

    БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

    РАК-хороскоп за юли 2023

Риби-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

риби-хороскоп за юли

Риби-хороскоп за юли: няма да забележите голяма разлика между миналия юни и предстоящия юли. Строгият Сатурн все още следи вашето поведение и дори мисли, така че бягайте от всичко, което ви създава чувство на дисбаланс. С всички налични средства създайте комфортен микроклимат, където и да отидете. Затворете очите си за малките неща в живота и ежедневните неприятности, не си позволявайте да падате духом за дреболии. Опитайте се да мислите глобално и позитивно, настройте се за успеха и вървете към него без страх или съмнение.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Само напред!“

Риби-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Риби, въпреки факта, че сега сте пълни със сила и енергия, звездите ви съветват да грижите за себе си, избягвайте крайностите, не работете твърде много. Физическото претоварване може да повлияе негативно на емоционалното ви състояние. Веднага щом почувствате първите признаци на раздразнение, веднага намалете темпото, починете си. Най-уязвима е сърдечно-съдовата система, възможни са скокове на кръвното налягане, главоболие. В тази връзка, бъдете внимателни с топлината и резките промени в температурата.

Риби-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

РИБИ-хороскоп за юли 2023

Риби, в областта на личните и семейните взаимоотношения се актуализират въпросите за намиране на общ език и компромиси. Ще станете някак нетърпеливи и невнимателни към другите и това няма да се хареса на близките ви. Опитайте се да влезете по средата – не накърнявайте твърде много интересите си и уважавайте другите. Ако всичко се получи, тогава различията ще бъдат решени и връзката ще бъде укрепена. Препоръчително е да не заглушавате оплакванията, директно, но без емоции и раздразнение, кажете това, което не ви устройва. И не въвличайте децата в проблемите си, не ги използвайте като гръмоотвод. Напротив, направете всичко така, че те постоянно да усещат вашата грижа и любов.

Риби-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Риби, този юли най-накрая ще може да се реализира планираното в началото на годината. Можете да разчитате на пълната подкрепа на колеги и началници, но е важно да изберете правилния момент, за да започнете активни действия и да не разкривате плановете си преди време.

Парите ще ви обичат, ще идват в точното количество и буквално според вашето желание. В допълнение към заплатите са вероятни допълнителни парични постъпления – награди за извършена преди това творческа работа, така че няма да се налага да прекарвате ценното си време само в работа. За някои от вас се очаква сбъдване на мечта.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Митрополит Атанасий: „Никой не може да изчерпи молитвата с думи, защото тя е нещо съвършено, всъщност принадлежащо не на човек, а на ангели, състояние на другия край на този свят; и не може нито да се изрази, нито да се опише. Човек може само да каже нещо за нея и най-вече – за простия начин, по който се извършва, а за останалото самата молитва ще го покаже. Молитвата от сърце кара човека да се издигне над всичко това – прави го не безчувствен, а чувствителен и до някъде неуязвим за събитията на този свят.“

Таро-прогноза за зодия Риби – юли 2023

Карта за юли – Девет пентакли. Тази карта символизира усамотение, самодостатъчност, но също така и всякакви придобивки, които ви позволяват да се насладите на радостите от живота и дават увереност в бъдещето. Време е да пожънете плодовете на разумното използване на вашите таланти и средства. Важно е да сте в мир със себе си и с всичко, което ви заобикаля. Сега можете да контролирате мислите и съдбата си. Знаете истинската си стойност и сте в състояние умело да управлявате делата си, като вземете предвид реалните си възможности. Желанието ви за финансова стабилност обещава физически комфорт и материални печалби.

Риби-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

риби-хороскоп за юли

Риби-хороскоп за юли: има голяма вероятност от непредвидени събития и извънредни ситуации, каквото и да се случи с вас, бъдете спокойни и разумни. Дайте си време да помислите и анализирате текущата ситуация, изчакайте малко, докато вземете окончателно решение. Съзерцавайте и наблюдавайте, бъдете внимателни към дълбоките си чувства, не реагирайте на действията и постъпките на другите хора. Доверете се на хода на живота, не се притеснявайте и тогава помощта ще дойде от там, където най-малко я очаквате.

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

ДЕВА-хороскоп за юли 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за юли 2023

СКОРПИОН-хороскоп за юли 2023

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

КОЗИРОГ-хороскоп за юли 2023

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за юли 2023

РИБИ-хороскоп за юли 2023 Стилни начини да обновите външното пространство във вашия дом

Tagged , , ,
на горе