Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна служба с кралското семейство - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна служба с кралското семейство

Лайфстайл

Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна служба с кралското семейство

Херцогът и херцогинята на Съсекс се присъединиха към кралското семейство, за да почетат кралицата в Уестминстърското абатство. Меган Маркъл и принц Хари се присъединяват към кралското семейство в честването на платинения юбилей на кралица Елизабет.

В петък двойката присъства на официална служба за благодарност в чест на кралицата в катедралата Свети Павел. Събитието е първият път, в който Хари и Меган се събират публично с висши членове на кралското семейство – включително принц Уилям и Кейт Мидълтън – от Деня на Британската общност през март 2020 г., което беше последната кралска поява на Хари и Меган, преди да се оттеглят от ролите си като висши кралски особи.

При пристигането си Меган и Хари се хванаха за ръце, докато махаха на тълпите от хора. Те бяха посрещнати с аплодисменти и бяха придружени до местата им на втория ред с принцеса Беатрис и принцеса Юджини и техните съпрузи и принц Едуард и Софи, графиня на Уесекс.

Снимка: SAMIR HUSSEIN/WIREIMAGE

Местата им бяха от другата страна на принц Чарлз, Камила, херцогинята на Корнуол, принц Уилям и Кейт Мидълтън, които седяха на първия ред.

Меган впечатли с особена изисканост, като бе заложила на дълго бяло палто и пола на Dior, в съчетание с капела на същата марка, чийто дизайнер е Стивън Джоунс. Хари беше забелязан да разговаря щастливо с Юджини и Джак, които посетиха двойката в Калифорния по-рано тази година.

Снимка: Alberto Pezzali/AP/Shutterstock

Меган, заедно с Хари, е готова да играе важна роля в организация на Британската общност, след като официално се присъедини към кралското семейство по време на сватбата си с принц Хари на 19 май. Тя говори за интереса си към Британската общност на форума на Кралската фондация миналия месец заедно с Уилям, Кейт и Хари, а също и по време на ангажимента й през ноември.

0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица