Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Интересно

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Представяме ви няколко много лесноприложими, навсякъде и по всяко време, съвети на световноизвестната Луиз Хей, за да привлечете енергията на любовта към себе си.

Съветите за привличане на любов на популярната и една от големите духовни лечителки – Луиз Хей, са изпитани от милиони хора по света.

Ето какво споделя самата тя:

„Всичко, което ми е необходимо да зная, ми се разкрива.“

„Всичко, от което имам нужда, идва при мен.“

Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим. Търсенето на любов никога не ни довежда до подходящ партньор. То само създава копнеж и нещастие. Любовта никога не е вън от нас, ние я носим в себе си.

Не настоявайте тя да пристигне веднага. Може още да не сте готови за нея или да не сте достатъчно напреднали, за да привлечете онази любов, която желаете.

Не се примирявайте, с когото и да е само за да сте с някого. Уточнете изискванията си. Каква любов искате да привлечете?  Изброете качествата, които наистина желаете да са налице във взаимоотношенията ви. Развийте тези качества в себе си и ще привлечете човек, който ги притежава.

Помислете кое пречи на любовта да дойде при вас. Може би сте много критични? Или пък смятате, че сте недостойни?  Или изискванията ви са неразумни? Филмова звезда ли търсите? Може би ви е страх от интимността? Или пък смятате, че не сте симпатични?

Бъдете готови за любовта, когато тя дойде. Подгответе почвата и бъдете готови да я подкрепите. Обичайте и ще бъдете обичани. Бъдете открити и възприемчиви за любовта.

В безкрайността на живота, която ме обгръща, всичко е съвършено, цялостно и завършено. Живея в хармония и равновесие с всички, които познавам.

Дълбоко в мен има един бездънен кладенец от Любов!

Сега позволявам на тази любов да достигне повърхността. Тя изпълва моето сърце, моето тяло, ума ми, съзнанието ми, самата ми същност, излъчва се от мен във всички посоки и се завръща многократно по-голяма. Колкото повече обич оползотворявам и дарявам, толкова повече имам и мога да дам. Запасите са бездънни. Въздействието на любовта ме кара да се чувствам добре. Това е проява на вътрешната ми радост.

Обичам себе си,

затова се грижа с любов за тялото си. С обич го храня с питателна храна и напитки, с любов го поддържам и обличам и то откликва с любов, преливащо от здраве и енергия.

Обичам себе си,

затова си осигурявам удобен дом, който задоволява моите потребности и за мен е удоволствие да бъда в него. Изпълвам стаите с вибрациите на любовта, така че всички, които влизат в тях, включително и аз, да усетят тази любов и да бъдат подхранвани от нея.

Обичам себе си,

затова се занимавам с работа, която наистина е удоволствие за мен. Влагам в нея таланта си, творческите си способности. Работя с хората и за хората, които обичам и които ме обичат, и по този начин печеля добри доходи.

Обичам себе си,

затова моето поведение и моите мисли са наситени с любов към всички хора, защото зная, че онова, което давам, се връща при мен в по-големи размери. Привличам в моят свят само любещи хора, защото те са отражение на това, което съм.

Обичам себе си,

затова си прощавам, напълно се освобождавам от миналото и от всички предишни преживявания и съм свободен.

Обичам себе си,

затова живея изцяло в настоящето, чувствам, че всеки момент е хубав, и зная, че бъдещето ми е светло, радостно и сигурно. Защото аз съм любимото дете на Вселената и Тя се грижи с обич за мен, сега и завинаги.

Обичам себе си, затова …………………………

ОБИЧАЙТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!! КАКВОТО ИЗЛЪЧВАТЕ, ТАКОВА И ПРИВЛИЧАТЕ!

Из: „Излекувай живота си“

Луиз Хей

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе