Как преминават през раздялата огнените зодиакални знаци - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как преминават през раздялата огнените зодиакални знаци

Как преминават през раздялата огнените зодиакални знаци
Астрология

Как преминават през раздялата огнените зодиакални знаци

Никога не е лесно да сложите край на дадена връзка и да преминете през раздялата изобщо. Това може да бъде дълъг и мъчителен процес. Въпреки това, ако искате да прекратите отношенията си  с доскорошния си любим, има някои особености. Може би искате да получите представа за това как той биха се държал в такава ситуация и как ще реагира.

Всеки човек реагира на случващото се по различен начин. За съжаление не всеки приема добре, когато му кажат, че връзката приключва. Характерът има значение, но и зодията също. Ако хората са по-склонни към скандали, това може би ще означава, че раздялата няма да мине гладко. От токсични бивши гаджета до такива, които ще ви дебнат кога излизате и с кого отивате на ресторант – крайностите са много.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Представяме как преминават огнените знаци през раздялата.

Овен

Овенът изпитва порой от емоции, когато преминава през края на една връзка. Ако те са тези, които са били отхвърлени, това се отразява на тяхната самооценка. Те много се грижат да получат одобрение от други хора. Раздялата може много да ги нарани, защото желанието им е да се харесат на всички, най- вече на любимия си човек. Така че този процес идва за тях като отхвърляне и е особено болезнен. Това боли на лично ниво и следователно им е трудно да сдържат сълзите си, когато останат сами. Те могат да се правят на смели сред други хора, но всъщност дълбоко в себе си се разкъсват от страдание по доскорошния си любим. Дори ако те са хората, които са сложили край на връзката, това не ги прави с каменно сърце. Отново биха се чувствали зле, но вече ще мислят как да продължат живота си и да намерят нова любов.

Лъв

Въпреки че Лъвът е огнен знак точно като Овен, те преминават през раздялата по съвсем различен начин. Лъвът е горд и следователно много от родените под този знак се чувстват обидени, когато някой се раздели с тях. Те мразят отхвърлянето. Затова се нахвърлят на бившия си любим и започват да говорят лоши неща за него пред приятелите си. Също така е известно, че стават малко драматични. Приятелската и лесна раздяла с Лъв просто не е възможна. В много случаи всякакъв контакт между тези хора би приключил в момента, когато се каже „край“. Да подминават бившия си, когато се засекат на улицата или в магазина, няма да е изненада. Просто огорчението от развитието на нещата ще бъде прекалено голямо за тях. Гордостта на Лъва ще направи преодоляването на тази раздяла по-трудна от всяко едно друго нещо.  Просто те не могат да приемат, че партньорът им си тръгва от тях, защото често се смятат за безгрешни.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Стрелец

Има известна доза ярост, изпълнена в представителите на зодия Стрелец, когато някой разбие сърцата им. Това им причинява много емоционални сътресения и се чувстват неспокойни за дълго време. Много от тях са в отрицание и не приемат случващото се. Те просто отказват да се разделят с бившите си половинки и често стават плашещо обсебващи. Понякога Дори Стрелците са склонни да следят бившия си в социалните медии. Да, много от вас вероятно също са хвърляли любопитен поглед в профила на доскорошната си половинка. Но тези хора опитват да научат всеки дребен детайл. Ще искат да знаят какво прави другият след раздялата. С кого излиза той е нещо много важно за тях, защото отвътре се разкъсват от ревност. Затова те искат да разберат дали има нов човек в живота им и да научат всичко за  него. Те биха направили множество опити за помирение в желанието си се съберат отново, въпреки че знаят, че това е почти невъзможно.  Стрелците са като обсебени и постоянно мислят да бившото си гадже. Те просто не могат да свикат с мисълта, че вече не са част от живота му и така и не могат да преминат през раздялата.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Любовта не може да компенсира липсата на уважение. За щастлива връзка са нужни и двете

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица