Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Как преживяват раздяла земните знаци
Астрология Любов и партньорство

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Да преживяват раздяла често е едно от най-болезнените неща за хората. Всеки индивид възприема  разбито сърце по различен начин, като това зависи и от неговия зодиакален знак.

Някои зодии са склонни да приключват връзката с партньора си по деликатен начин. Те запазват възможността за помирение отворена за някакъв момент в бъдещето. Много връзки се възобновяват след известно прекъсване и дори са по-успешни от преди. Точно на това се уповават част от хората. Те прекалено много обичат човека до себе си, за да сложат окончателен край на всичко.

Има обаче и такива, които затварят вратата и не се връщат към спомените за любимия дори години след раздялата. Те искат да забравят всичко, свързано с тези отношения. Изхвърлят всеки един подарък, който са получавали от този човек. Също така трият от компютъра си всяка снимка, която имат с вече бившата им половинка. За тях това е минало, което трябва да бъде изтрито от тяхното съзнание. Причината е, че това им носи само страдание по една загубена любов.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, от Телец до Дева, прочетете нататък, за да разберете как преживяват раздяла земните зодиакални знаци.

Телец

Телците обичат да са необвързани и ценят личната свобода повече от всичко. В същото време обаче те бързо влизат във връзки с надеждата, че ще продължат вечно. Но когато нещата се взривят, те са първите, които дават задна. Телците използват компанията на приятел като успокояващ балсам, за да излекуват разбитото си сърце. Можете да намерите самотния знак да прекарва вечер с няколко питиета, докато излива сърцето си пред най-добрия си приятел. За тях това е тежък момент и имат нужда от рамо, на което да се облегнат. За тях връзката означава нещо много сериозно и никога не мислят за нейния край, докато той не настъпи. Те са неподготвени за този момент и затова винаги са много нещастни при раздяла.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Козирог

Вероятно Козирогът е единственият звезден знак, който се опитва да излекува разбитото си сърце, като се хвърля в обятията на нов любовник. Те имат много саморазрушителни наклонности, които в крайна сметка влияят на връзката. Въпреки това, когато са отскоро необвързани, те са склонни да започват връзки, които не са чак толкова сериозни. По този начин опитват да забравят болката и да се забавляват с другите. Те просто искат да не бъдат сами, а да прекарват време с нов човек до себе си. Те много добре знаят, че новите отношения е много вероятно да не продължат дълго. Но по този начин забравят бившия си и преживяват раздялата по-поносимо. Много хора обаче не разбират това тяхно действие и често Козирозите са критикувани за подобно поведение.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Дева

Този звезден знак вижда егото си наранено, когато излезе от връзка. Ако наскоро са били отхвърлени, се чувстват изключително зле. За тях е невероятно трудно да преживеят раздяла и да преодолеят чувството на предателство след нея. Защото те усещат случващото се точно по този начин. Така че те биха искали да наранят бившия си, като започнат нова връзка с друг човек. Може те дори се установят с някой, когото родителите им препоръчват от години или пък с приятел на бившия си. Те знаят, че това би било още по-болезнено за него. Девите биха се обърнали и към някой стар приятел, който могат да преоткрият като партньор. Не е изключено да започнат нова връзка с такъв човек. Представителите на тази зодия си мислят, че ще накарат доскорошната си половинка да ревнува, като те са щастливи с някой друг. Те няма да крият новата си връзка. Затова бързо биха започнали да споделят снимки с новия си партньор в социалните мрежи. По този начин биха искали да покажат на другите колко са щастливи и как не им пука от случващото се. В действителност обаче те преживяват раздяла много трудно и вътрешно се разкъсват от болка.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица