Най-големите зависимости на всяка зодия: Към какво са пристрастени зодиакалните знаци

зависимости на всяка зодия
Астрология

Най-големите зависимости на всяка зодия: Към какво са пристрастени зодиакалните знаци

Всяка зодия си има своите зависимости. Кои са те, ще научим сега.

Овен: Кафе и бързина

Овните са едни от най-активните представители на зодиака, които са постоянно на крака. Поради тази причина те често стават любители на кафето. Те могат да пият няколко чаши кафе у дома и на работа, за да се поддържат постоянно в добра форма и енергията им не свършва. Неистовият темп на живот просто не им дава време за почивка и от време на време трябва да се презареждат. Освен това, Овните могат да бъдат наречени истински търсачи на силни усещания. Не се изненадвайте, ако се изкачат на най-голямото и опасно влакче в увеселителния парк.

Телец: Храна

Телецът е истински любител на вкусната храна и всеки ще им завиди на апетита. Те знаят как да се наслаждават на храната, както в компания, така и сами. Ако попаднете на среща с човек, който разбира всички деликатеси или е готов да ви разкаже рецептата за вкусна торта с ентусиазъм, най-вероятно сте пред представител на знака Телец. За съжаление, Телците също са склонни да възползват от своите чувства и лошо настроение. Ще ги намерите неконтролируемо да ядат вкусни лакомства както по време на празниците, така и след раздяла.

Близнаци: Социални медии

Този зодиакален знак може да се пристрасти към социалните медии поради постоянен умствен глад. В мрежата те могат да общуват с много хора по всяка тема, като същевременно не се обвързват с тях и имат възможност да прекъснат разговора във всеки един момент. Близнаците са естествено общителни и приятелски настроени, а също и непостоянни, поради което Интернет често се превръща в основната им зависимост.

Рак: Болкоуспокояващи

Раковите заболявания са много чувствителни и затова често страдат от промени в настроението. Те поглъщат емоциите на другите хора като гъба и могат да реагират прекомерно на всякакви коментари. Това често води до главоболие или други соматични симптоми. Когато Раците се чувстват зле, те се прибират вкъщи и търсят нещо, което може да изтръгне болката и негодуванието. Ако наблизо няма човек, който да успокои Рака, се използват болкоуспокояващи.

 Лъв: Пазаруване

Лъвовете обичат да бъдат глезени и това включва забавления и купуване на красиви неща.  Тъй като са склонни към нарцисизъм, те се радват да купуват луксозни предмети, които ще ги накарат да се открояват от останалите. Тази зодия обича да живее по-мащабно и може да пазарува докато портфейлът им не се изпразни напълно.

Дева: Ред

Девите са перфекционисти до основи, които не могат да понесат гледката на това, което не е на мястото си. Ако влязат в една стая и видят боклук или бъркотия, те имат обсебващо желание да изчистят, да го сложат всичко на рафтовете и да го накарат да засияе в пълния му блясък.

Везни: Любов

Везните са безнадеждни романтици, които трябва да имат партньор до себе си. Понякога те са нерешителни и могат да се колебаят дълго време, преди да направят първата крачка. Когато обаче намерят обект на любов, са готови да дадат всичките си сили, за да изградят хармонична връзка с него. Понякога могат да поддържат връзки, дори когато отдавна не ги удовлетворяват, само за да не останат сами. Тази зависимост от връзките може да им направи лоша услуга и те трябва да се научат да обичат себе си, както и другите.

Скорпион: Филми за възрастни

Скорпионите са известни със своята страстна природа и често стават пристрастени към физическото удоволствие. Предвид любовта им към всичко, което е забранено, не е изненадващо, че гледането на еротика е силно пристрастяващо за тях. Те могат да му се отдадат тайно от другите и сами, което прави почти невъзможно да отърсят от тази зависимост. Предвид разнообразието от пикантни филми, тази зависимост може да бъде много трудна за преодоляване.

Стрелец: Хазарт

Авантюристичният и излизащ Стрелец много често са склонни към хазарт. Често те са на принципа „ живеем само веднъж“, поради което могат да надценят възможностите си. Играта е техният начин на живот и желанието за победа на всяка цена се превръща в навик, който ги подтиква да поставят много на карта. Стрелците също са доста активни и хазартът задоволява любовта им към опасността.

Козирог: Работа

За много Козирози работата е на първо място. Те не обичат да си губят времето за глупости и често стават работохолици. Те могат да се отдадат напълно на работата и постигането на някои цели. Работата често определя техния характер и цялото им съществуване. Те могат да забравят за себе си, за близките си и за всичко на света, потопени в това, което обичат. Прекомерната отговорност може да повлияе негативно на тяхното благосъстояние, поради което е толкова важно за тях да се научат как да се отпускат.

Водолей: Видео игри или книги

Водолеите са приятелски настроени, перспективни и модерни. Поради тази причина видеоигрите често са в списъка им със зависимости. Виртуалната реалност им помага да се потопят в света на своите фантазии и да насочат всичките си емоции там. Носени от видео игра или книга, те могат да забравят всичко и да опитат да се превъплътят в различна личност. Може би подобна зависимост ще ви се стори безобидна, но за Водолеите ще бъде много трудно да се върнат в реалния свят, когато са потопени в онлайн игри.

Риби: Алкохол

Мечтателните и чувствителни, Риби са сред най-емоционалните знаци на зодиака. Тяхната слабост е, че много лесно се влияят от мненията и живота на други хора. Когато са претоварени, те често намират изход в алкохола. Освен това тяхната зависимост много често излиза извън контрол. За Рибите е важно да насочват чувствата си в по-здравословна посока, например креативност, вместо да удавят всичките си неприятности в алкохол.

Tagged ,
на горе