По-красива на 43 отколкото на 20: Как го направи Белинда?

По-красива на 43 отколкото на 20: Как го направи Белинда?
Добра форма

По-красива на 43 отколкото на 20: Как го направи Белинда?

  • 43-годишната учителка по физическо Белинда Нортън сподели в своя Инстаграм снимка на тялото си на 27 и днес.

Родената в Голд Коуст жена говори за важността на сутрешните разходки.

Тя също така препоръчва да тренирате четири пъти седмично и да работите върху позата си.

Белинда натрупала килограми след раждането, но се върнала във форма.

Тя не яде никаква храна с консерванти и мисли „положително“.

По-красива на 43 отколкото на 20: Как го направи Белинда?

Как 100 клека дневно за един месец променят тялото – вижте снимки преди и след

7 упражнения, с които ще преобразите тялото си за 4 седмици

Учителката Белинда, която има по-добро тяло на 43 години, отколкото на 20, сподели петте промени в начина на живот, които смята за ключови за своите резултати.

По-красива на 43 отколкото на 20: Как го направи Белинда?
Снимки: https://www.instagram.com/belinda.n.x/

Сега тя насърчава другите в социалните медии да поемат контрол върху режима си на хранене и упражнения, като изтъква, че е толкова лесно, колкото да промените начина си на мислене.

Белинда публикува снимка, за да покаже как е изглеждала на 27 и как сега на 43, за да покаже колко много се е променила – въпреки че не можете да видите вътрешните промени, които е направила.

Майката на две деца Белинда Нортън, която живее в Голд Коуст, е извая по-слабо и стегнато тяло само за една година, след като бившият й съпруг й казал, че „никога“ няма да изглежда като жените, от които се възхищава.

„Най-важната промяна е моята увереност в тялото и ума ми. Ставам всеки ден щастлива, заредена с енергия, жизнена, ходя до тоалетната всеки ден редовно и моята мобилност е много по-добра (нулева болка в гърба, тазобедрената става,коленете или кожни проблеми от екзема)“, написа Белинда на уебсайта си .

Що се отнася до това какво е променила, Белинда казва, че единственото нещо, което е направила, е да яде качествена храна без консерванти и да ходи или да тича по 30 минути всяка сутрин.

Учителката по физическо казва, че другата важна част от режима й е да прави четири тренировки с тежести седмично и мисли за стойката си при ежедневните си движения, така че да не се прегърбва.

И накрая, Белинда казва, че мисли само положително за собствените си способности и не допуска негативни мисли в главата си.

Какви пет промени в начина на живот е направила Белинда?

1. Тридесетминутна сутрешна разходка, понякога бягане (в зависимост от хормоните и капацитета на тазовото дъно) всеки ден. „Това ми дава огромен енергиен тласък.“- казва тя.

2. Яжте само качествена храна; без консерванти – помислете за подхранването на кръвта ви и какво е полезно за вашето тяло .

3. Добре балансирани тренировки за сила – четири сесии седмично.

4. Мислене за стойка и подравняване в ежедневните задачи

5. Положителни мислене, вяра в собствените способности и промяна на начина на мислене.

Посветете се на това да сте здрави всеки ден; да правите най-доброто за тялото си. Без измами, без лесен път — казва Белинда.

„Единственото различно нещо в мен от тогава до сега е моето здраве и щастие. Да, имам по-руса коса; да, стойката на тялото ми се промени; да, свалих няколко килограма и промених тялото си. Но ключовият факт е: аз съм по-здрава, откогато и да е било до сега. И това здраве идва отвътре навън. Защо? Защото избрах да намеря най-доброто за себе си в правилната храна за мен и правилния фитнес. Това не е магия, не е Photoshop, това съм просто аз. “ – допълва Белинда.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе