Пищни бедра: 11 неща, които трябва да знаете за вашите невероятни извивки

пищни бедра
Красота

Пищни бедра: 11 неща, които трябва да знаете за вашите невероятни извивки

Пищните бедра винаги са били знак за плодовитост. Те изглеждат привлекателни и секси и няма мъж, който да им устои.

Има много жени по света с по-широки бедра, които не ги харесват. Може би са имали някакви здравословни проблеми или просто не им харесва това усещане винаги да се блъскат в нещо с бедрата си. От друга страна, някои от тях ги обичат, защото харесват формата на тялото си. Освен това е научно доказано, че мъжете харесват повече жените с извивки.

Изглеждате страхотно в поли-молив, роклите с А-силует или тесни рокли, но това не са единствените факти и предимства на широките бедра. Има толкова много други неща, които вероятно не сте знаели за това, така че нека ги прегледаме възможно най-скоро.

 

Имате пищни бедра..ние ще  ви запознаем с 11 неща, които трябва да знаете за вашите невероятни

Вашата форма на пясъчен часовник привлича мъжете

 

Има мъже, които харесват жени, чиито бедра са като на Ким Кардашиян.

Ако имате подобна форма на тялото, можете да сте сигурни, че момчетата ще се опитат да ви съблазнят. За тях тялото ви е идеално и те не биха променили нищо по въпроса.

Когато гледат малката ви талия, те не могат да повярват, че някой толкова перфектен всъщност съществува. Когато гледат жени с едри бедра, изглеждат така сякаш  гледат любимия си филм на цял екран. Те изпитват огромно удовлетворение и не биха го заменили за нищо на този свят.

 

Не можете да отслабнете толкова лесно

 

Момичетата с пищни бедра знаят за какво говоря. Не е толкова лесно да отслабнете заради всичките телесни мазнини, които се натрупват там. Нямате много коремни мазнини поради структурата на костите си. Но определено ще ви е трудно да отслабнете в бедрата.

 

Вероятно ще раждате по-лесно

Известно е, че жените с по-широки бедра раждат по-лесно. Тялото с форма на круша ги спасява в моменти, в които би трябвало да изпитват много болка. Това е така, защото жените с пищни бедра обикновено имат по-широк таз и раждат много по-лесно от жените с по-тесни бедра.

Така че, ако и вие имате този вид бедра, трябва да сте щастливи, защото има жени, които биха убили, само за да изглеждат като вас.

 

Имате проблеми при пазаруване

Жените с извивки винаги имат много проблеми, докато се опитват да намерят правилните дрехи.

Понякога е невъзможно да намерите дънки, които да ви стоят добре заради големите ви бедра. Изглежда, че всички дрехи са направени за кльощави момичета, които имат по-тесни бедра и изглежда не можете да намерите нещо, което би могло да ви свърши работа.

Съвет: винаги избирайте дрехи, които ще привлекат вниманието към малката ви талия. Освен това, ако искате да направите бедрата си по-малки, носете деколте с подчертани рамене и вижте как работи магията си.

 

 

Клинът ви стои перфектно

 

Сериозени сме – клинът е облекло, което заслужава да бъде част от вашия стайлинг повече от всичко друго.

Бедрата и дупето ви ще бъдат подчертани и ще изглеждате невероятно.

Освен това, когато добавите някои упражнения за широки бедра (напади с дъмбели, тласъци на бедрото или клекове), ще имате перфектното тяло.

 

Жените с пищни бедра са по-интелигентни

Научно доказано е, че бедрата на жените имат нещо общо с тяхната интелигентност. Колкото пищни бедра има една жена, толкова по-интелигентна е тя. Освен това в бедрата ви има омега-3 мазнини, които могат да бъдат полезни за вашето бебе, ако сте бременна.

 

Ще имате повече интимни партньори

Когато имате такива бедра, те ще привлекат много мъже и понякога няма да можете да им устоите.

Може би просто ще се забавлявате или дори ще се влюбите в мъж, който се бори за вас. Зависи от жената. При всичко това не бива да мислите, че другите ви части на тялото са по-малко важни. Но бедрата ви са неща, които лесно се виждат, щом някой ви погледне. И затова са толкова специални.

 

Имате малка талия, за която всички жени ви завиждат

Това е още едно страхотно нещо, когато имате по-големи бедра. Талията ви веднага изглежда по-малка, отколкото е и това е причината всички дрехи да ви стоят толкова страхотно.

По корема ви почти няма мазнини по корема и не е нужно да криете нищо, както правят повечето жени. Когато се случи някаква загуба на тегло, първото място, от което тръгва, е коремът ви.

Няма нужда да ви казваме колко голяма късметлийка сте. Някои жени биха убили само за да се отърват от мазнините от коремите си.

 

Имате проблеми със загубата на тегло

Винаги ще имате големи бедра. Ако загубите малко тегло, това ще се вижда само в горната част на тялото ви, докато долните части на тялото ви ще останат такива, каквито са.

Те изобщо няма да се променят, докато останалата част от тялото ви ще премине през някои промени. Имате такава костна структура, че бедрата ви винаги изглеждат големи.

Не е нужно да правите упражнения за по-големи бедра, защото вече сте благословени с тях. Всички рокли ви стоят перфектно и жените могат само да ви завиждат.

Където и да се появите, изглеждате като богиня и мъжете просто не могат да откъснат очи от вас.

 

Дрехите с висока талия ви стоят невероятно

Поли или дънки с висока талия ви стоят страхотно. Поради малката ви талия и големите ви бедра, този вид облекло прави перфектна форма за вас.

 

 

Ползи за здравето

Факт е, че телесните мазнини около бедрата ви намаляват възможността от диабет и сърдечни заболявания.

Вероятно се чудите как мазнините около бедрата ви могат да намалят възможността от диабет и други здравословни проблеми.

Е, вместо цялата мазнина да обикаля около стомаха ви, тя всъщност отива към бедрата ви и се отдалечава от сърцето.

Това означава, че сърцето ви ще бъде заобиколено от здрави мускули, а не от мазнини.

Така жените с по-големи бедра са защитени и обикновено никога не страдат от диабет или сърдечни заболявания. Това може да спаси живота им и се отразява на качеството им на живот. Знам, че се радваш, че имаш по-големи бедра в момента, нали?

 

В обобщение

В случай, че не харесвате невероятните си извивки, просто знайте, че има жена, която ходи на фитнес всеки ден и мечтае да има широки бедра.

Ако не харесвате дългите си крака, просто знайте, че има жена, която би направила всичко, за да има дълги и привлекателни крака като вас.

Ако не харесвате естествено червената си коса, просто знайте, че има някой, който боядисва косата си, само за да получи същия цвят.

Всичко е в главата ви. Ако обичате тялото си, ще бъдете уверени в него. Но ако не го направите, винаги ще се питате дали сте достатъчно добър.

Въпросът е, че не трябва да приемаме телата си за даденост. Трябва да им се наслаждаваме, докато можем, защото няма да сме винаги млади.

Тялото ни ще се трансформира с времето, но ако го обичате, ще приемате всяка промяна. Безусловната любов към себе си е задължителна, ако искате да живеете пълноценен и щастлив живот. Така че, обичайте го и се грижете добре за него. Обичайте всичките си бръчки, червената си коса, петната по лицето, дългите си крака или ръце.

Обичайте всяко просто несъвършенство, защото това ви прави толкова перфектни.

 

Tagged , , , , , ,
на горе