Парис Хилтън отново се сгоди
Лайфстайл

Парис Хилтън отново се сгоди

Парис Хилтън се сгоди в навечерието на Свети Валентин. Ден преди празника на любовта, блондинката е казала „да“ на своята половинка – финансиста Картър Риъм.

Предложението е станало по време на почивка на двамата на частен остров, където те бяха отишли за рождения ден на блондинката.

Щастливите влюбени сами се похвалиха с новината, като публикуваха снимки от годежа в социалните мрежи. На тях блондинката е в сребриста рокля, докато Картър я допълва с бял костюм.

„Когато откриеш своята сродна душа, не просто го знаеш. Усещаш го“, написа Парис в профила си и продължи:. „С моя любим сме заедно от първата ни среща и за моя рожден ден той организира специално пътуване до тропическия рай. Докато се разхождахме за вечеря по плажа, Картър ни заведе до място, украсено с цветя, и падна на едно коляно. Казах да, да завинаги. Няма друг, с когото бих предпочела да прекарам вечността.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)


Не липсваха обаче и критици, които отправиха упреци към двамата, тъй като заради пандемията, в Лос Анджелис и в голямата част от САЩ властите препоръчват на хората да избягват неналожителни пътувания и да стоят по домовете си.

Това обаче по никакъв начин не помрачи щастието на влюбените, които не скриха вълнението си от годежа.

„Развълнувана съм от тази следваща глава в моя живот и от това, че имам такъв подкрепящ партньор. Ние взаимно си помагаме да бъдем по-добри хора. Той си заслужаваше чакането“, сподели Хилтън пред Vogue.

Риъм също показа възхищението си от бъдещата си булка: „Още от първата ни среща успях да опозная истинската Парис. Хората, които са гледали нейния документален филм и са запознати с това, което прави, знаят, че тя е мила, умна, истинска и невероятна. Нямам търпение да я имам като партньор в живота.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

Любовта между Парис и Картът пламва преди около година, като двамата не спират да показват любовта си един към друг.

Любопитното е обаче, че това е четвърти годеж за богатата наследница, която преди това кроеше планове за сватби с Джейсън Шоу, Парис Лацис и Крис Зилка.

Tagged ,
на горе