Отворената връзка – 4 признака, че тя е за вас
Любов и партньорство

Отворената връзка – 4 признака, че тя е за вас

Отворената връзка често е избиран метод за дадени хора относно отношенията им с противоположния пол. Те мислят, че този тип връзки са по-лесни и не крият толкова проблеми. Много хора днес смятат, че моногамията е непрактична и остаряла. Това са тези, които се ангажират с партньора си, но същевременно никога не се лишават от свежа романтика и други интимни отношения. Тези взаимоотношения могат да приемат различни форми, но обикновено двата основни герои са доста откровени относно факта, че се виждат и с други хора.

Взаимоотношенията, които позволяват на хората да изпитват емоционална интимност с други хора, различни от техните основни партньори, се наричат немоногамни. Следователно, ако немоногамията е нещо, за което мислите активно, трябва да сте сигурни, че сте готови за това. Отворената връзка дава редица предимства. Не всеки обаче може да се справи успешно с нея.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето четири индикатора, които показват, че сте психологически и емоционално готови за отворената връзка.

И двамата партньори са на една вълна

Изключително важно е да се уверите, че и двамата сте на борда с растежа на връзката и проявявате същото ниво на страст и вълнение за избора ви. Изисква се много учене и адаптиране. Така че, ако вие и вашият партньор намирате мисълта за смяна на партньора за привлекателна, тогава може да го обсъдите.

Може и да помислите за обсъждане на увеличаване на свободата, която и двамата имате, за да преследвате връзки извън настоящата си. Това може да ви накара да си мислите, че сте готови за отворената връзка.

отворената връзка

Физическата близост и емоцията могат да бъдат държани отделно

Да знаете как да отделите физическата връзка от емоцията е нещо, с което ще трябва да се почувствате доста комфортно, ако искате отворената връзка да бъде радостна и удовлетворяваща. Трябва да гледате на немоногамията просто като на физически акт.

Не трябва да ви пука, докато партньорите ви продължават да живеят с вас и да градят живота си около вас. Ревността е забранена дума в такива отношения. Затова трябва да приемете, че половинката ви може да си пише или да излиза с други хора.

Готови сте да общувате с всички сили

Когато сте един с друг, трябва да сте напълно откровени и прозрачни. За да работи отворената връзка, всеки човек трябва да бъде открит и свободен с другия. В допълнение към изричното определяне на очакванията и границите, партньорите трябва да могат да изразят своите желания и нужди.

Те също трябва да са готови да се свържат с партньорите си и да внимават какво имат да кажат. Така може да подобрите отношенията между вас. Това е гаранция за по-добри дни, докато сте заедно. Много често подобни отворени връзки преминават към създаване на семейство. За това обаче трябва търпение, комуникация и компромиси.

отворената връзка 1

И двамата партньори знаят как да се справят с ревността

Както вече стана въпрос, в отворената връзка ревността е забранена. Необходими са двама души, които са доволни да бъдат сами, докато оставят друг човек да се наслаждава на живота в подобен тип отношения. Ревността не означава непременно край на тази връзка. Но трябва да сте готови да признаете и да се примирите с негативни емоции като чувство на несигурност.

В такива връзки партньорите трябва да се научат как да комуникират и да си сътрудничат, за да предотвратят това да се случва възможно най-често. Ако усещате, че имате проблем с това човек до вас да има други отношения значи, не сте готов за отворената връзка. Не мислете за партньора си като за вещ. Запазете нормалните отношения, но изкоренете ревността. Отворената връзка може да бъде приятна, само ако усетите хубавите страни на този вид любов.

Те не са за всеки, но ако гореспоменатите признаци се отнасят за вас, може да помислите дали да сте в този тип отношения е подходящо за вас. И все пак не забравяйте, че няма нищо по-хубаво от това да намериш сродната си душа и да сте единствени един за друг.

Вижте още:

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе