Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж
Любов и партньорство Психология

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Дълбокият, красив глас с добре поднесена реч е едно от основните оръжия на жената, дар от природата

Поради стреса и напрежението в тялото, повечето хора трудно използват пълния потенциал на гласа си. За тези, които се стремят към саморазвитие и красота във всичко, водещи учители на REFORMA LAB, лаборатория по актьорско майсторство и ораторство, споделят няколко прости упражнения, които развиват максимално потенциала на женския глас.

Речевият апарат на жените е по-развит – така е заложено от природата. Установяването на контакт с децата, чувствителното слушане, способността да „четат“ невербални сигнали е прерогатив на жената.

Жените са по-добри от мъжете в разпознаването на мимики и жестове. При нежния пол тези зони са по-мобилни и емоционално наситени. Развит е емпатичен слух: жените могат да определят фините емоционални компоненти, по-способни са на съчувствие, разбиране. Да, те обичат да говорят повече, опознават света чрез общуване, харесват самия процес на общуване, докато мъжете са по-възприемчиви към конкретна информация.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ СТЕ ВИЕ?

Накарай го да не спира да те преследва, след като сте прекарали гореща нощ

Внимание, господа! Думите, които мечтае да чуе всяка жена: доказано ще се влюби във вас

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Стягането на мускулите на тялото

Особено в областта на органите, произвеждащи реч, води до факта, че гласът не звучи дълбоко и естествената му красота не се разкрива напълно. Стрес, натрапчиви мисли, невъзможност за почивка и релаксация, състояние на борба със света – всичко това се отразява в гласа, следователно, за да го отворите, е много важно да работите с тялото и да можете да го отпуснете .

Разделяйки се с напрежението в тялото и мускулите, ние се отърваваме, наред с други неща, от вътрешни психологически проблеми. Намирането на контакт с тялото и придобиването на умения за релаксация могат да бъдат подпомогнати със средства като йога, пилатес, плуване, масаж и много други.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Често срещан женски проблем е високият (писклив) глас.

В този случай резонаторът на главата вибрира и звъни най-много, тоест усещате гласа си най-вече в главата си. Вибрациите на гласа се предават на събеседниците и ако гласът е стиснат и звучи само една част от говорния апарат, това може да раздразни събеседника. В този случай, когато гласът звучи само от главата, вие ще бъдете възприемани само на ниво интелигентност и информация. Това е нормално, ако не сте на среща, но ако сте, то другият ще очаква нещо съвсем различно от вас. Напълно развитият естествен глас звучи от центъра на гърдите.

Пискливият детски глас при възрастна жена също кара събеседниците да се съмняват подсъзнателно в нейните интелектуални способности и звуковата информация автоматично се обезценява.

Гръдният резонатор е естествената опора на гласа, неговият център, тонът, който е бил замислен за вашето тяло, когато сте се родили. Освен това е емоционален резонатор: когато гръдният кош вибрира, емоциите и чувствата се предават на човек, той се включва. Така се проявява целият женски и личен чар. Концентрирайте се върху гърдите, докато общувате с мъж, и шансовете да го съблазните ще се увеличат значително.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

За да развиете силата на гласа на гърдите,

можете да направите това упражнение преди среща: поемете дълбоко въздух и издишайте бавно, с приятен продължителен стон, произнасяйки звука XA или XM, сякаш стенете от удоволствие.

Ако говорим за ефективни комуникационни техники за срещи или други важни поводи, на първо място, свободата на тялото и пълното дълбоко дишане са важни. Така мозъкът работи по-добре, състоянието е по-спокойно, тялото като цяло функционира по-добре. Не забравяйте да се усмихвате – това автоматично поставя събеседника и дава релаксиращ сигнал на тялото ви. Избягвайте затворени пози и затворени жестове.

Леко отворените устни също са комуникационен канал, който повишава вашата привлекателност.

За да се настроите повече със събеседника, неусетно и бавно можете да огледално огледате позата му. Това е един от законите на човешкото общуване, подсъзнателно го използваме, когато отиваме да се сближим и да осъществим контакт.

Можете да скъсите разстоянието, ако се опитате да не нагласяте умишлено дъха си към събеседника. Ако почувствате, че ритъмът е твърде бърз или бавен, след известно време можете да промените този ритъм, сякаш водите партньор заедно с вас. Например, партньорът е много притеснен – ​​започнете да дишате като него, а след това забавете дишането си и той ще се отпусне.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Контактът с очите е много важен.

Ако изобщо не съществува, смятайте, че няма контакт като такъв. Не трябва постоянно да гледате в очите, това може да причини смущение и дискомфорт.

Важно е разстоянието между хората.

Трябва да е удобно и за двамата. И колкото по-близка връзка искате с човек, толкова по-малко трябва да бъде разстоянието, но си струва да го намалите внимателно, като всеки път проверявате дали нарушавате границите.

Друго ефективно средство за установяване на комуникация е

докосването.

Има повече свобода, можем небрежно да се докосваме и колкото повече е тактилният контакт, толкова по-близка е връзката. Пътят към човека лежи чрез истински интерес към него: бъдете искрени, внимателни, проявявайте истински интерес към човек, задавайте въпроси, интересувайте се от неговото състояние и дела.

Но от време на време трябва да разкажете малко за себе си. Много е добре, ако насочите разговора към областта на чувствата и емоциите и направите изявление в духа на „Аз съм съобщения“: „Сега ми е много удобно“, „Чувствам, че имаме много в общ” … Кажете само това, което наистина чувствате. Емоционалната сфера е област, в която жената няма равна.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

И накрая още две вербални оръжия:

комплименти и хумор.

Мъжете обичат комплиментите също толкова, колкото и жените. Те не трябва да бъдат прекалено директни или груби, както и не е необходимо да хвалите събеседника. Отдайте почит на мъжките качества: сила, увереност, интелигентност.

Второто оръжие е хуморът. Това е най-доброто средство за установяване на всякаква комуникация. Дори и да нямате много остроумие, вероятно знаете няколко анекдота или шеги, които можете да вмъкнете по време на неудобна пауза. Между другото, чувството за хумор, също като гласа, може да се развие.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж Как да поддържате хладна спалня през лятото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе