Огледалната дата 21.02.2021: Какво да правите и какво да не правите днес, за да имате късмет

Огледалната дата 21.02.2021
Интересно

Огледалната дата 21.02.2021: Какво да правите и какво да не правите днес, за да имате късмет

Огледалната дата 21.02.2021 г. се счита за много силен енергиен ден, който може да ни помогне да променим съдбата си.

На  огледални дати се препоръчва да сте много активни и да действате решително. Но какво точно да направите, за да не изтървете късмета си?

Какво съветват нумеролозите

Огледалната дата 21.02. 2021 г. е денят на четирите двойки. Те са символ на прозрение, партньорство и комуникация. Затова, на 21 февруари трябва да общувате възможно най-много.

Ще можете да сключите изгодна сделка, да се споразумеете за интересен проект, да създадете нови приятелства и стабилна любовна връзка.

Четирите двойки, ще допринесат много за това. Те помагат за спиране на раздорите в семейството, възстановяват спокойствието, а на тези, които все още са в търсене на сродната душа, ще им помогнат да я открият.

Също така, огледалната дата е най-добрият момент да се опитате да разберете и внесете ред живота си, да се погледнете отстрани и да решите дали не е време да промените нещо.

Какво съветват астролозите?

На 21 февруари приключва влиянието на ретрограден Меркурий, който през целия месец слага прът в колелата на развитието ни възпрепятства прогреса. Вече започва по-спокоен и благоприятен етап, благодатен за всякакви нови проекти.

Какво трябва да се направи на огледалната дата 21.02.2021?

Огледалните дати са време за действие. Затова бъдете максимално активни. Освен това първата седмица след 21 февруари също ще бъде наситена с положителна енергия и по това време трябва да имате време да направите колкото се може повече важни неща.

21 февруари е почивен ден, така че не всеки ще успее да прави грандиозни бизнес планове на този ден. Но е напълно възможно да се срещнете с хора, с които отдавна искате да обсъдите важен проект, или поне да се чуете с тях.

Също така, огледалната дата е подходяща за учене на нови неща. Нещо повече – всички знания, придобити на 21 февруари, ще ви бъдат много полезни в близко бъдеще.

Добра е и идеята в този ден да почистите основно къщата, да подредите вещите и да изхвърляте ненужните неща.

Прекрасен ден за чат с приятели, напълно възможно е това да се превърне не само в приятно забавление, но и да доведе до някакъв съвместен печеливш бизнес.

Не забравяйте и за културните мероприятия. Може да отидете на театър, да посетите музей, да си организирате пътуване на близки разстояния или просто се разходите в парка. Но ако не искате да излизате от вкъщи, полегнете на дивана с любимата си книга, която отдавна не сте отваряли или гледайте филм, който ще повдигне настроението ви.

Какво не бива да се прави на огледалната дата 21.02.2021?

Основното предупреждение е да не влизате в конфликти и да не разваляте отношенията с хората – колеги, роднини, приятели, съседи и всякакви други. И се опитайте да бъдете вежливи с непознати, защото е опасно да се карате такива на 21 февруари.

Не съдете другите и в никакъв случай не пожелавайте на никого нещо лошо – на огледални дати всяко лошо действие или мисъл може да се върне при вас като бумеранг.

Не започвайте рискови дейности и не влизайте в отношения с хора, които не познавате, защото има голям риск да попаднете на шарлатанин или провокатор.

Огледалните дати се характеризират повишен енергиен фон. Не се поддавайте на мнението на тълпата, опитайте се да останете трезви и помислете най-вече за себе си. Не забравяйте, че всяко решение, което вземете на огледална дата, може сериозно да повлияе на съдбата ви.

Като цяло, запазете спокойствие, мислете рационално и позитивно и всичко ще се нареди.         

Tagged ,
на горе