астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако искате да имате повече в дадена област, например повече пари или повече комуникация, тогава внимателно анализирайте вашите мисли и нагласи в тази област, определено ще откриете какво ви блокира и ограничава.

5 съвета как да тренирате в горещо време

Астрологичен съвет за 22 юли 2023 Най-честите грешки при поливане на градината през лятото

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако искате – ръководете се от правилото „отидете и си го вземете“. И единственият начин да направите това е да бъдете директни. Способността ви да бъдете себе си във всяка ситуация ще бъде възнаградена. Говорейки за автентичност, правдивостта е основната тема за вас в момента.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не разочарованието ви причинява страдание, а вашата невероятна привързаност към хората. Освободете се с любов. Бъдете наясно на какво ви учи Вселената, особено ако това е урок, който сте избягвали известно време. Вярвай, че един ден ще благословите, това което ви е наранило днес.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Можете да обвинявате обстоятелствата за всичките си проблеми колкото искате, но признайте пред себе си, че вие ​​сте не по-малко виновни за случващото се. Това, което трябва да знаете точно сега е, че не сте заседнали. Самоограничаващите се вярвания пречат на растежа ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Време е да насочите част от енергията към себе си и изпълнението на желанията си. Време е да станете по-ярки и смели, да изразите себе си по автентичен начин. Що се отнася до любовта, може да бъдете привлечени от някой, който не прилича на обичайния ви тип.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Проблемът е, че приемате всичко твърде сериозно. Направете си услуга и си представете, че всичко е игра. Уважавайте къде се намирате и това, което реалността ви предлага в момента. Яснотата, която търсите, ще намери своя път към вас по неочаквани начини.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Отървете се от необходимостта да поправяте всичко след всеки. Няма такова нещо като идеална картина на реалността. В хаоса има ред, а в реда има хаос. Вместо да се опитвате да поправите всичко, благословете. Приемете факта, че всеки момент е перфектен.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Причината хората да ви обичат толкова много не е заради това, което правите за тях, а заради това което сте. Покажете себе си като най-истински във всяка ситуация и не се страхувайте как изглеждате в нечии очи.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вие сте в реалността, която сте си представяли за себе си преди много време. Вие не просто оцелявате, вие процъфтявате и се трансформирате в нова версия на себе си: див, свободен, смел и безкомпромисен.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Растежът и разширяването са основните теми за вас в тази глава от живота ви. Бъдете готови да влезете в нова реалност и да станете точно това, което сте си представяли дълго време. Вашата част от сделката: мислете мащабно, поемайте рискове и действайте.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Направете си услуга, зарежете очакванията и изразете това, което ви е на сърцето и ума. Единственото, което има значение сега, е: не позволявайте на обстоятелствата да унищожат вашето вътрешно дете.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Почувствайте любовта, почувствайте благодарността, почувствайте благодатта. Благодарете за това, което е и което вече ви очаква. За някои от вас тази глава бележи голяма промяна в междуличностните ви отношения.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите ви съветват да разберете, че колкото и да се опитвате, не можете да се задържите за нещо в живота, което е изиграло ролята си. Дишайте дълбоко. Освободете се от необходимостта нещата да се материализират по определен начин и точно, както искате. Оставете нещата да се развиват в ритъма си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 юли 2023

на горе