4 зодии, които искат да запазят общите приятели след раздяла

4 зодии, които искат да запазят общите приятели след раздяла
Астрология

4 зодии, които искат да запазят общите приятели след раздяла

Когато дълго време сте във връзка, вие създавате много общи приятелства, които след раздяла ви се иска да запазите. Всички знаем колко болезнен може да бъде ударът на разбитото сърце. Но малко се говори за това как раздялата на една двойка може да наруши социалната динамика в приятелската група или в работната среда.

В действителност винаги, когато двама влюбени прекратят връзката си, техните общи приятели или колеги може да се чувстват притиснати да избират страна или да се борят да поддържат чувството за нормалност в социалния кръг. Това може да доведе до неловкост и напрежение по време на всяко взаимодействие след раздяла.

4 зодии, които искат да запазят общите приятели след раздяла

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Всъщност хората, родени под няколко зодиакални знака, особено ненавиждат загубата на общи приятели след раздяла. Вижте кои са те:

Козирог

след раздяла

Козирозите са склонни да търсят стабилност и са известни с верността си към любовта. Те често изграждат силни връзки с приятелите си и може да не желаят да се променят. Загубата на общи приятели, след като са се сблъскали с разбито сърце, може да бъде трудна за тях, тъй като те ценят дългосрочните връзки и трудно се отказват от тях. Въпреки това те схващат, че общите приятели или колегите могат да се чувстват разкъсани между двете лица след раздяла.

Възможно е да са създали близки връзки и с двете страни и да намират за трудно да се ориентират в лоялността си, без да вземат страна. Те са проницателни и могат да видят, че подобен сценарий може да създаде неудобна и неловка ситуация за техните приятели, тъй като може да се страхуват да наранят едно от лицата или да бъдат сметнати за пристрастни. Затова се научават да са съпричастни с приятелите си непосредствено след раздяла на двойката и да не ги съдят.

Лъв

4 зодии, които искат да запазят общите приятели след раздяла

Лъвовете са пламенни и страстни хора, които отдават голямо значение на доверието във взаимоотношенията си. Те често имат голям социален кръг и обичат да са в центъра на вниманието. В много случаи Лъвовете могат да бъдат пристрастни към приятелите си, тъй като те означават много за тях. Тези огнени знаци се наслаждават на компанията на общи приятели или колеги, които са се радвали на много групови срещи с тях по време на връзката им.

И все пак тези споделени спомени се превръщат в източник на напрежение и дискомфорт след раздяла, което е напълно нормално Лъвовете разбират, че за техните половинки може да е трудно да общуват с тях, без да си спомнят или да изпитват чувство на загуба. Въпреки това, след раздяла, Лъвовете може да се затруднят да се справят със загубата на тези приятели, тъй като може да се почувстват предадени или разочаровани от хората, които застават на страната на бившия им любим.

Близнаци

след раздяла

Близнаците са известни със своята гордост и решителност да успеят. Макар че тези хора по принцип са независими и ценят своята уникалност, те също така обичат общността и взаимоотношенията, които създават с приятелите си. Малко хора осъзнават, че Близнаците са силно чувствителни и емоционални хора, които отдават голямо значение на връзките с приятелите си. Тези въздушни знаци правят всичко възможно да разберат, че реакциите на хората след раздяла могат да варират в широки граници в зависимост от собствените им ценности и нива на зрялост.

Въпреки това загубата на общи приятели след раздяла може да бъде изключително тежка за тези хора, които може да се почувстват изоставени и да им е трудно да продължат напред. Сбогуването със скъпите им другари може да се почувства като удар по егото и самооценката им, затова те се опитват да го предотвратят. В действителност рядко общите приятели избират страна след раздяла на двойката, просто се опитват да угодят и на двамата, което понякога изобщо не е лесно.

Везни

след раздяла

Везните са доста практичен въздушен знак, така че знаят достатъчно добре как раздялата може да бъде емоционално натоварваща за всички участници, включително и за общите приятели. Те никога не искат да попаднат в ситуация, в която приятелите им могат да се окажат под кръстосания огън на емоционалните вълнения. Нито пък искат приятелите им да се мъчат да оказват подкрепа и утеха както на Везните, така и на бившия си, докато се чувстват претоварени.

Така че, за да избегнат подобно напрежение, след раздяла те предпочитат да пуснат общи приятели или колеги и да запазят дистанция за известно време. Тези въздушни знаци не се наслаждават на мъката, която идва от това да дадат на приятелите си мълчаливо отношение, но го правят, за да гарантират, че раздялата им няма да е неудобна за приятелите, които споделят с бившия си.

Ако попаднете в ситуация като тази на тези зодиакални знаци, трябва да знаете, че комуникацията, съпричастността и уважението към чувствата на всички са ключът към преодоляване на ситуацията след раздяла. По това време могат да възникнат предизвикателства и потенциални неудобства за общите приятели, но можете да превъзмогнете времето с няколко граници и много благосклонност. Разбираме, че вероятно ви е тежко и това е нормално, но се поставете и на мястото на приятелите ви, които ценят еднакво и двама ви.

Вижте още:

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе