астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 14 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Бъдете верни на себе си. Пренапишете сценария на живота си така, че да ви харесва. Тревожете се по-малко за това какво мислят другите за вас. Време е да се отървете от миналото и да продължите напред.

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023

infomax-logo-50-15-HW Ивайло Захариев: Осъдих БНТ за „Под прикритие“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Време е да покажете на света своята уникалност, Овни. Като светите във вашата светлина, вие давате мотивация на другите хора да направят същото. Освен това, нещата на любовния фронт също изглеждат ярки за тази седмица!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Чувствайте се свободни да излезете от зоната си на комфорт и да си позволите да изследвате непознатото. Тази седмица може да нарисувате своето платно с най-ярките цветове. Също толкова важно е да се научите да цените себе си и това, което правите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Прегърнете своята странност и уникалност, събрани в едно, Близнаци. Да бъдете в хармония със своята истина е начинът да я постигнете. Не забравяйте, че всеки човек има уникален любовен език, личен начин да изрази песента на душата си.

 

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Признаването, че човекът, който някога е бил важен за вас, е бил само урок, преподаден от живота, ще ви помогне да се отървете от багажа на миналото, който ви тегли към бездната на негативните мисли.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Тази глава от живота носи със себе си лекарството на любовта за вас, Лъвове. Пригответе се да се съберете отново със сродната душа. Време е да кажете на хората, на които държите, колко са специални за вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Хората около вас могат да бъдат прекалено чувствителни тези дни. Вселената съветва да не се поддавате на провокации. Що се отнася до изпълнението на вашите желания, от вас се иска търпение. Всичко, което ви принадлежи, ще намери своя път и ще се прояви в точното време.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Повече слънце, смях, пътувания на дълги разстояния, изкуство, музика и качествено време с вашата душа! Това е мотото на вашия ден, Везни! Повече положителни моменти в живота не само повдигат духа, но и ни карат да се чувстваме по-сигурни. И точно това ви трябва.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вселената ви напомня, че най-големият ефект ще дойде не от това как се променяте външно, а от това как се обогатявате духовно. Също така, е важно да следите диетата си през тези дни.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Приемете това, което Вселената ви предлага през този период. Дори онези пътища, които изглеждат твърде трудни. Знайте, че можете да преодолеете всяко препятствие. И за да улесните пътя към заветната мечта – оставете миналото, което ви пречи да предприемете нови стъпки.

 

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Послушайте сърцето си. Какво ви шепне? Вашият вътрешен компас винаги знае пътя напред. Запомнете това. Когато става въпрос за междуличностни отношения, практикувайте честност. Кажете на близките си как се чувствате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вие сте там, където трябва да бъдете точно сега, Водолей. Продължавайте да приемате своите благословии, благодарейки на живота за всичко, което имате. Знайте, че късметът е на ваша страна.

 

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Защо да чакате утре, когато можете да направите крачката към най-съкровените си желания още днес? Излезте от това пространство на самодоволство, страх, съмнение. Бъдете смели и си позволете да поемате повече рискове, Риби. Може да не успеете от първия път.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 август 2023

на горе